1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Sunet de eroare la curbe largi !

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de bluterrier, 2 Feb 2020.

  1. bluterrier 1st Gear Member

    Înscris:
    7 Aug 2019
    Mesaje:
    4
    Buna ziua ! Am o Skoda Fabia 1.4 tdi din 2004. In ultima vreme cand fac curbe mai largi sau cand ocolesc sensul giratoriu imi face un sunet de eroare in bord, dar nu mi se aprinde nici un martor, dar, cateodata se aprinde cel de la frana de mana, fara ca aceasta sa fie trasa.Care ar putea fi problema? Multumesc !
     
  2. T. Carmen Skoda Expert

    Înscris:
    29 Apr 2012
    Mesaje:
    2.181
    Verifica nivelul lichidului de frana.
     
  3. JurasikMan

    JurasikMan Skoda Expert

    Înscris:
    21 Sep 2009
    Mesaje:
    1.843
    Locație:
    Brasov
    Sau al uleiului din motor . Exista un senzor de presiune si daca ala ramane pe uscat ( la curbele largi uleiul din carterul motorului este impins in lateral de forta centrifuga ) , atunci ai un semnal sonor .
     

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare