1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Regulamentul forumului ClubSkoda.ro

Discuție în 'Regulament' creată de admin, 21 Oct 2009.

Taguri:
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. admin

  admin Administrator Membru personal

  Înscris:
  20 Sep 2007
  Mesaje:
  96
  Daca doresti sa te integrezi in aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, pentru a nu aparea pe viitor eventuale neplaceri. In cazul in care nu esti de acord cu una dintre aceste reguli, ai posibilitatea sa abandonezi acest forum sau sa te limitezi doar la citire. Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind indreptate impotriva ta. Sunt doar niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.

  Acceptam sugestii de imbunatatire atat in ceea ce priveste acest regulament cat si in ceea ce priveste forumul ca functionalitate sau continut.

  1. Reguli generale:
  - Dreptul de folosire al forumului iti este acordat gratuit in baza respectarii regulamentului.
  - Ne rezervam privilegiul de a-ti revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.
  - Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine detinatorului legal al forumului ClubSkoda.ro, responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, nu putem fi trasi la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.
  - ClubSkoda.ro isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul cu sau fara preaviz.

  2. Subiectele de discutie:
  - Inainte de a deschide o noua tema (thread nou), foloseste functia "Cauta".
  - Titlul unui subiect nou (new post) trebuie sa fie clar si relevant pentru mesajul postat astfel incat cititorii sa nu fie indusi in eroare. Nu folosi nume de subiecte de genul: "Eroare", "Ajutor!", "Help!" si nu scrie numai cu MAJUSCULE.
  - Initiatorii unor subiecte legate de anumite probleme intampinate au datoria morala de a posta si solutia gasita (in cazul rezolvarii acelor probleme).
  - Pentru reclama, ai la dispozitie sectiunea "Publicitate". Numai in acel loc este permisa publicitatea.
  - Sunt interzise subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal - atat initiatorii lor cat si cei care se prind in acest joc pot fi sanctionati.

  3. Mesajele:
  - Utilizeaza limba romana si te rugam sa faci tot efortul pentru a scrie corect si citet.
  - Mesajele trebuie sa fie la subiect. Cele deviate de la subiect vor fi sterse (exceptie fac cele din categoria "Off-Topic").
  - Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc., cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii. - Mesajele care contin expresii vulgare, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe sau ironii de prost gust vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat.
  - Nu promova pirateria software si nu scrie mesaje care contravin legilor in vigoare.
  - Nu posta mesaje formate numai din "zambete" sau replici de genul: ":)", "aha", "da", "mersi", "marfa" etc..
  - Incearca sa ajuti colegii de forum. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cu siguranta ca nu va invata ceva.
  - Daca se citeaza o sursa, precizeaza adresa. Nu cita intreg articolul ci doar partea care doresti a fi dezbatuta.
  - Nu folosi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari. Dimensiunile excesive vor fi reduse fara aviz si fara explicatii.
  - Nu adauga acelasi mesaj de mai multe ori.
  - Nu abuza de adaugarea mai multor mesaje consecutive. Un mesaj o data scris, poate fi editat timp de 5 de minute dupa ce a fost postat. In caz de abuz moderatorii/administratorii pot aplica sanctiuni.
  - Mesajele personale sunt personale si nu trebuiesc a fi postate pe forum.
  - Este interzisa utilizarea functiei "Quote" la mesajul anterior, decat daca este citat partial mesajul cand se doreste sa se faca referire doar la o anumita parte din el.

  4. Semnaturi, avatare si nume de utilizator:
  - Este interzisa reclama in semnatura, avatare sau nume de utilizator.
  - Sunt interzise injuraturi sau atitudini ofensatoare in semnatura, avatare sau nume de utilizator.

  5. Reguli pentru sectiunea PUBLICITATE:
  - In acest forum sunt interzise vanzarile de produse furate, ilegale, contrafacute sau piratate.
  - Toate vanzarile si cumpararile sunt pe riscul celor implicati in vanzare-cumparare. Va rugam asigurati-va inteligent ca faceti plati sigure spre persoane sigure. ClubSkoda.ro nu este responsabil pentru nicio vanzare neonorata. Deasemenea nu suntem responsabili pentru niciun produs promovat in acest forum si integritatea persoanei ce-l ofera.
  - Specificati obligatoriu pretul produsului sau serviciului. NU sunt acceptate anunturi de genul "Accept cea mai buna oferta", "Detalii pe mail" sau "de vanzare diverse piese, sunati la telefon pentru preturi". Anunturile fara pret, incerte, generaliste sau confuze vor fi sterse fara preaviz, fiind in avantajul membrilor sa promovam doar anunturile concrete cu pret.
  - Continutul topicului va contine OBLIGATORIU o descriere a produsului respectiv legata de (in)existenta garantiei, daca sint defecte vizibile, daca este functionabil in parametrii producatorului, etc. Sunt obligatorii poze REALE cu produsele scoase la vanzare.
  - Daca un user are mai multe produse scoase la vanzare, produse ce apartin de o anumita subarie este OBLIGATORIU ca acele produse sa fie adunate intr-un singur topic. Se elimina astfel posibilitatea ca o pagina sa fie ocupata de anunturi apartinind unui singur user cat si se poate urmari mai usor ce mai este si ce s-a vandut cat si reactia celor ce au cumparat de la acel user. Nu incercati sa postati acelasi anunt in mai multe subarii! In caz de abuz ne rezervam dreptul de a inchide vanzarea.
  - Sub nicio forma, nimeni nu are dreptul de a raspunde unui mesaj sugerand ca respectivul produs poate fi gasit mai ieftin in alta parte. Este responsabilitatea cumparatorului sa caute cel mai bun pret - nu a membrilor forumului.
  - Este permis un singur "Up" la 7 zile, dar sunt permise informatii noi in orice moment. "Up"-ul este un post care nu aduce nimic nou, are doar scopul de a readuce anuntul in actualitate. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post existent in topic.
  - Anunturile in care nu s-a postat nimic mai mult de 6 luni pot fi sterse.

  6. Reclamatii/moderare/sanctiuni:
  - Moderatorii/administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment pana la interzicerea dreptului de a scrie pe forum.
  - Ai obligatia sa respecti deciziile moderatorilor/administratorilor.
  - In cazul in care un utilizator incalca regulamentul te poti adresa moderatorului acelei sectiuni (mesaj personal) sau poti utiliza functia REPORT POST.
  - Orice reclamatie impotriva unui moderator trebuie adresata unui administrator (PM/E-MAIL).
  - Daca un utilizator este banat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse.
  - In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului au intotdeauna ultimul cuvant.
   
  Iunian, Daniela Badea, Gavrilă Ionuț și alți 21 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare