1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Impresii intalnirea de iarna 2011

Discuție în 'Intalniri / Evenimente' creată de Tetel, 27 Feb 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Doragon

    Doragon Skoda Expert

    Înscris:
    21 Iul 2009
    Mesaje:
    1.334
    Locație:
    bucuresti
    daca nu dl. pritulescu atunci cine? :) cel mai tare povestitor de pe clubskoda.ro :applaus::salute:
    si apropo de faza cu pestera......cred ca urmatoare faza ar suna tipic jurasik: au avut un incident neplacut si au ramas fara curent, si na..., a trebuit sa o scoata cumva......asa e programu' domne cu stins lumina:). glumesc.....
     
    Ultima editare: 4 Mar 2011
  2. pritulescu

    pritulescu 5th Gear Member

    Înscris:
    28 Iun 2010
    Mesaje:
    145
    Locație:
    Bucuresti
    [​IMG]

    Uitati-va bine la aceasta poza in care Cgadalean cel ce a venit ultimul la intalnire, il tine pe Jurasick de mana pentru a-l incuraja. Uitati-va la Jurasick cat de patruns este de cea ce face. Apoi roata se invarte si este randul lui Jurasic sa-l incurajeze pe Cgadalean.

    [​IMG]

    In aceasta seara, fata de sera precedenta s-a dansat si inca cum. Bine ‘nteles ca inceputul s-a dat cu binecunoscutul Brasoveanca si spun asta pentru ca este singurul dans pe care-l cunosc dupa nume.

    [​IMG]

    Alt dans care m-a distrat a fost unul in care s-au insirat toti si au inceput sa se plimbe prin casa. Noroc ca cel care conducea sirul indian nu s-a gndit sa se duca si pe la etaje prin dormitoare. Dansul asta a reusit sa-mi aduca aminte de copilarie cand ne adunam mai multi si jucam capra "ce fac eu sa faca toti". Ne adunam mai multi, unul se punea capra si toti ceilalti il sareau pe rand. Primul care sarea capra trebuia sa faca o nazbataie iar toti ceilalti il imitau, apoi se punea la randul sau capra si urmatorul ii lua locul. Totul se desfasura in fuga si va dati seama ce placere era pe acela la a carei usa suna primul.

    [​IMG]
     
  3. patratzel1988

    patratzel1988 Silver Member

    Înscris:
    21 Feb 2009
    Mesaje:
    439
    Locație:
    Focsani
    In remorca am zis "chişcâ ăi chedica " şi "traji di colac".Gagicile alea 2 care erau cu o octavie break argintie,cu numere de B se uitau saracele cu un dispret la mine...:))
    Cand vedeam cum o ia la vale tractorasul ala,ma lua cu frig.
     
  4. pritulescu

    pritulescu 5th Gear Member

    Înscris:
    28 Iun 2010
    Mesaje:
    145
    Locație:
    Bucuresti
    Imi cer scuze ca nu am tinut minte exact termenii dar sa fi sigur ca acum cand i-am vazut si scrisi nu-i voi mai uita.
    Cat despre cele doua gacici ce sa spun. Sunt unii oameni asa facuti de parca ar avea o coada de matura bagata in fund si considera ca a rade sau a zambi este o injosire din partea lor.
    PS. Dar tu ai stat cu ochii pe ele de ai vazut si cu ce masina pleaca?
     
  5. patratzel1988

    patratzel1988 Silver Member

    Înscris:
    21 Feb 2009
    Mesaje:
    439
    Locație:
    Focsani
    :) nuu.. Intamplarea a facut....
     
  6. pritulescu

    pritulescu 5th Gear Member

    Înscris:
    28 Iun 2010
    Mesaje:
    145
    Locație:
    Bucuresti
    A mai fost un dans in care toata lumea dadea din coate mai ceva ca la mancare de ziua lui Iliescu, apoi se lasau pe vine dand din fund de parca se asezau pe oua,

    [​IMG]

    sau topaiau ca niste iepurasi, a fost si hora unde s-au prins in ea aproape toti.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Si uite cam asa a tinut toata noaptea pana pe la 5 dimineata mai ceva ca un revelion. A fost o seara plina de voiosie si armonie de parca ne stiam din copilarie. Dar asta nu m-a impiedicat, carcotas cum sunt, sa remarc ca la capitolul joc si dans, moldovenii au dat clasa. Apoi au fost ardelenii, mai ales cand s-au acomodat Cgadalean si sotia sa. Noi Bucurestenii parca nici nu am fost acolo. A incercat Weltmeister sa spele rusinea mai ales la un rock cand s-a aruncat in spagat, dar el nu prea se pune ca s-a nascut si a crescut pe la Braila, la granita cu Moldova. Dar cum sa se remarce grupul Bucurestenilor cand era compus din doua parti : sectiunea GERIATRIE, adica eu sotia, fratele si cumnata, care chiar daca stiau sa danseze nu mai puteau (eu m-am scos din discutie pentru ca sunt afon si nu simt ritmul. Daca este sa intru in dans il stric in mod sigur pentru ca as fi in contra timp), si sectiunea CEI MICI, care au preferat sa stea la fumat si pe la masini mai mult.
    PS. Va rog sa nu ma mai domniti atat si mai ales pe forum unde nu exista grade si varste.
     
  7. patratzel1988

    patratzel1988 Silver Member

    Înscris:
    21 Feb 2009
    Mesaje:
    439
    Locație:
    Focsani
    Va mai aduceti aminte sambata cand ne intorceam de la Rasnov,la iesire din bran cand am oprit sa va arat afisul cu pastrav ? Cand s-a format ditamai coloana??? :))
    Abia acum ma uit peste poze,si incep sa mai imi aduc aminte.
     
  8. Doragon

    Doragon Skoda Expert

    Înscris:
    21 Iul 2009
    Mesaje:
    1.334
    Locație:
    bucuresti
    aaaa da, eu imi aduc aminte+ca eram si in spatele tau.....ai blocat toata circulatia:) era ditamai coloana si nici nu s-a dat nimeni mai pe dreapta:)
    pana la urma care era ideea cu pestele?
     
  9. patratzel1988

    patratzel1988 Silver Member

    Înscris:
    21 Feb 2009
    Mesaje:
    439
    Locație:
    Focsani
    Cu pestele ?? E poveste veche,de asta vara.
     
  10. pritulescu

    pritulescu 5th Gear Member

    Înscris:
    28 Iun 2010
    Mesaje:
    145
    Locație:
    Bucuresti
    A venit si duminica. Fiecare care cum s-a sculat a coborat din camera pentru a se pregati de plecare. Ma uitam la fiecare si-i vedeam privirea trista, poate preocupata de ceva, ori obosita. Abea cand vedea ca te uiti la el il vedeai zambind.
    S-a pus masa pentru ultima data si pe aceasta cale multumes celor care au participat zi de zi la aceasta corvoada. Dupa ce am mancat am dus bagajele in masina, am facut pozele de grup

    [​IMG]

    [​IMG]


    si profitand de faptul ca cineva pleca-se deja si nu sunt eu cel care sparge gasca am strigat tare pentru toata lumea un salut, m-am urcat in masina si am plecat. Nu-mi plac despartirile si reactionez ca atare nu suport sa le prelungesc prea mult. Din poza de grup lipsesc Weltmeister care cred ca era deja pe drum si Ohne_zucker. Cam asta-i pe scurt toata povestirea intalnirii de iarna a Clubului Skoda vazuta si povestita de mine. A fost scurtă, a fost placută, au fost oameni de gaşcă şi nu s-au facut excese în afară de râs, voie bună, mâncare şi din păcate fumat. Noii veniţi am văzut ca s-au adaptat foarte bine grupului şi vreau să accentuez uşurinţa şi vioiciunea cuplului Ancuţa şi Alin, dansul cuplului Overmont şi Ana-Maria, mai ales că am avut impresia tot timpul că Overmont îşi înfrânează şotiile de care este înstare şi sper că la vară o să ne arate tot ce poate. Toti au fost draguti, oameni cu care poti vorbi si glumi, oameni cu respect pentru ei si pentru cei din jurul lor. Imi pare rau de Cgadalean ca nu a avut mai mult timp la dispozitie si exact cand a inceput sa ne cunoasca mai bine a trebuit sa ne despartim.
    Gata. Si sa stiti ca astept luna iulie sau august pentru a ne intalni iar.
    PS. Uitati-va bine la poza de mai jos. Cel din stanga este Daniel din sudul tarii, iar cel din dreapta este Overmont din nord-estul tarii. Ei bine daca nu ati sti cine sunt nu ati spune ca sunt frati?
    [​IMG]
     
  11. marius vrajitoru

    marius vrajitoru 4th Gear Member

    Înscris:
    22 Sep 2009
    Mesaje:
    111
    Locație:
    timisoara
    Ce frumos povestiti domn'Pritulescu:arco:si nepoteiilor povestiti la fel banuiesc:)povesti cu zane si printese?
     
  12. pritulescu

    pritulescu 5th Gear Member

    Înscris:
    28 Iun 2010
    Mesaje:
    145
    Locație:
    Bucuresti
    Marius vrajitoru
    Nu am nepoti decat din partea fratelui meu, fratele sotiei, a verilor si verisoarelor, iar acestia sunt mari intre 24-35 de ani. Asa ca de povestit nu prea am povestit si nici acum nu as fi facut-o daca nu vedeam ca toti s-au dat la fund si nu se exteriorizeaza pe forum asa cum s-a facut dupa intalnirea de vara. Pentru ca nu am vrut sa credeti ca intalnirea a fost un esec si ca cinestie ce divergente au aparut intre noi iar despartirea a fost o binecuvantare pentru noi si nu mai vrem sa ne aducem aminte de cele petrecute, am incercat sa arat in mare modul in care ne-am distrat la Bran.
    Ieri, duminica, la o saptamana de la intalnire am putut sa vad toate pozele si filmuletele primite prin internet de la ceilalti participanti. Vreau sa spun ca m-am distrat de minune aducandu-mi aminte de toate minunile care s-au facut acolo. Mai ales cand am vazut filmuletele facute Jurasick am ras cu lacrimi vazand mimica celor care prestau la karaoke.
    Inca o concluzie care nu am spus-o pana acum, este ca s-a facut o mare risipa de mancare si de bautura (alcoolica si carbogazoasa).
     
  13. ancuta

    ancuta 4th Gear Member

    Înscris:
    18 Feb 2008
    Mesaje:
    114
    Locație:
    Botosani
    si eu care credeam ca s-a oprit pentru poze.....si era si linie continua:):yahoo:
     
  14. patratzel1988

    patratzel1988 Silver Member

    Înscris:
    21 Feb 2009
    Mesaje:
    439
    Locație:
    Focsani
    1.Nenea Pritulescu,de ce spuneti ca s-a facut risipa de bautura carbogazoasa si alcool ? Eu unu am baut tot din pahar,de fiecare data.
    2.Ancuta,imi pare rau sa te dezamagesc dar nu pentru asta am oprit noi acolo.Eu vazusem pastravul ala acolo,cum statea pe afis,si a inceput sa imi ploua in gura. :))
    Eu unul m-am simtit bine,abia o astept pe cea de vara,poate ne strangem de joi,intr-un week-end in care nu se fac nunti,la o locatie cu piscina sa imi balacesc shuncile.Daca intru cu Daniel,si Overmont,dam apa afara din piscina :P
    La sfarsitul lui martie poate facem un poll cu perioada,sa vedem ce si cum.

    P.S.Ieri am stat in casa toata ziua si m-am uitat la poze,si in acelasi timp imi aduceam aminte de fazele care au fost.Sper sa va revad din nou la vara in aceiasi formula si de ce nu ,poate chiar mai multi .
     
  15. pritulescu

    pritulescu 5th Gear Member

    Înscris:
    28 Iun 2010
    Mesaje:
    145
    Locație:
    Bucuresti
    Am spus ca s-a risipit multa bautura fiindca duminica dimineata pe la 3:30-4 cand aproape toata lumea s-a culcat eu am facut curatenie pe mese si m-am apucat sa spal paharele. Spalatul paharelor nu l-am dus pana la capat ca nu stiu de unde a aparut Juliano cu gura pe mine ca-i iau painea de la gura. Aproape toate paharele si canile erau pline cu bautura, vin sau suc. Trei doze de bere desfacute dar pline erau pe mese ori pe pervazul ferestrei si o doza cu bautura energizanta care tot asa era desfacuta dar plina.
    Pentru asta am spus ca s-a cam facut risipa.
     
  16. ohne_zucker Platinum Member

    Înscris:
    23 Sep 2009
    Mesaje:
    885
    Locație:
    Viena
    Domnu' Pritulescu aia cred ca era a mea dar nu era chiar plina, avea continut cam 3 sferturi, si asta pentru ca pana la urma mi-am dat seama ca era mai buna bautura cu mai multa vodka decat energizant, ala era decat asaaaa .... pentru un plus de aroma. :whistle2:

    Bere si vin nu am baut pentru ca nu imi plac aceste 2 "licori", in schimb am baut muuulta cafea, de cate ori intreba cineva (de obicei o doamna :D) cine vrea cafea, "fara zahar" era pe lista.
     
    Ultima editare: 7 Mar 2011
  17. overmont

    overmont 1st Gear Member

    Înscris:
    29 Iun 2010
    Mesaje:
    21
    Locație:
    Boston Ville
    Dl. Pritulescu, ca un adevarat parinte, ne-a dojenit putin pentru ca alta data sa fim mai responsabili cu paharelul si doza de bere si sa se munceasca pana la capat daca tot ne apucam! Ca sa fiu si eu breaz ca Patratzel ma spovedesc, ca azi ca in prima zi de post, marturisesc ca am baut vin fara numar la pahare si pana la ultima picatura (nu de alta dar auzisem o "brasoava" ca vom plati vinul nebaut, si de ce sa mearga acasa Patratzel iar cu portbagajul lasat?! :p) Intalnirea nu a fost nici pe departe un esec,de povestit m-as fi apucat si eu sa povestesc cate si necate ce au fost la Bran - pentru ca la scoala imi place sa imi fac orele ca adevarate povesti - insa sunt prea mic pe acest forum si va sta dvs mult mai bine in rolul de "cronicar"! Parca altfel savurezi nazdravaniile "nepotilor" din gura unui "bunic"...
    Daca la vara se tine cont de dorinta Mihaelei si Ancutei de a gasi un loc cu piscina, pentru noi, adica eu, Patratzel si poate Daniel ar fi bine la o locatie cu bazin olimpic umplut doar pe jumatate ca dupa ce "ne revenim" cu bere sa nu fie atentionare de tsunami cand sarim de pe trambulina...:arco:
    Eu sprijin o propunere a lui Tetel de a drumeti prin Apuseni undeva, este ce vedea in acea zona - chiar gasim aici vreo pestera de a o cerceta pe burta si de a plimba hai-hui gratarul de peste noapte!
     
  18. Juliano

    Juliano 2nd Gear Member

    Înscris:
    22 Noi 2009
    Mesaje:
    58
    Nu e vorba de "painea de la gura" pentru ca nu o fac pentru bani ( nu vreau sa se inteleaga altceva pentru oamenii ce nu cunosc ), o faceam pentru ca eu nu dorm noaptea si trebuie sa am activitate pentru a nu ma plictisi pana a doua zi de dimineata cand imi urmeaza randul la somn.
     
  19. patratzel1988

    patratzel1988 Silver Member

    Înscris:
    21 Feb 2009
    Mesaje:
    439
    Locație:
    Focsani
    Mai are rost sa spun ca am glumit cand am spus ca vom plati vinul pe care l-am adus? Ma bucur ca va placut si ca s-a baut.Au fost 27 de litri de vin din care am lasat la gazda 5.In rest s-a baut tot.
    Eu unul urasc sa merg cu bagaje pe locurile din spate,dar cand am promis ca aduc muzica si vin,am facut tot posibilul sa ma tin de cuvant.Ati vazut si voi cat de incarcata era masina.Dimineata cand am vorbit cu Laur si cu Juliano le-am zis sa nu isi faca bagaje f mari pentru ca nu vom mai avea loc.Daca aveam vagon ca al lui Jurassik,imi permiteam sa aduc si o baterie de tobe,dar cand ai hatcback,le inghesuiesti cat de mult poti.
    Laura mea m-a tot bate la cap,ca abia asteapta sa ne revedem la vara,mai ales undeva la o piscina.Si ma tot intreaba daca stim unde si mai ales perioada,ca sa stie cum isi face programul pentru la vara.:)
    Ar fi minunat daca ne-am strange de joi,sa avem timp mai mult,joi sa te odihnesti,si vineri si sambata sa avem timp pentru de toate.Dar stiu ca multi dintre voi aveti servici,sau alte obligatii si nu puteti,dar ma gandesc ca daca stabilim din timp o data,puteti sa va invoiti,sau sa anuntati superiorii ca in data respectiva ve-ti fi plecati.Este doar o sugestie,fiecare isi stie mersurile si posibilitatile.
    P.S. Inca ceva,asa sincer si direct cum ma stiti,pe topicul asta nu am scris nimic din politete sau din "pupincurism".M-am simtit foarte bine cu voi,sunteti niste oameni minunati,si abia astept sa va revad pe fiecare dintre voi.
    :rock:
     
  20. ancuta

    ancuta 4th Gear Member

    Înscris:
    18 Feb 2008
    Mesaje:
    114
    Locație:
    Botosani
    patratzel, sa traiesti tu, sa iti traiasca vinul...alin al meu, ori de cite ori se intilneste cu cineva si se vorbeste despre vin...il aminteste pe al tau, foarte bun...parca imi pare rau acum ca nu l-am gustat, asta e ...data viitoare:)
     
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare