1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Upgrade sistem audio

Discuție în 'Skoda Octavia IV' creată de Dinu Hodorca, 8 Apr 2021.

  1. Dinu Hodorca 1st Gear Member

    Înscris:
    31 Mar 2021
    Mesaje:
    3
    Am un sistem audio normal.
    Se poate face upgrade la Sound System Canton?
    Ce implica ca și modificări și costuri?
     
  2. marcelush

    marcelush 1st Gear Member

    Înscris:
    28 Oct 2019
    Mesaje:
    24
    Nu mai bine, iei tu un amplificator clasa D și niște difuzoare decente sibte legi la sursa digitala a mașinii?... În tirpedou
     
  3. Quiphriahn

    Quiphriahn 1st Gear Member

    Înscris:
    29 Oct 2018
    Mesaje:
    1
    Locație:
    Bucuresti
    Salutare, tuturor!

    Fiind vorba de un subiect de care am fost si sunt interesat (upgrade audio, eu am varianta swing pe O4 - Ambition), va pot spune ce răspuns onest am primit eu de la o firma de specialitate din București (momentan nu o sa fac publicitate cu numele ei).
    Precizare: Eu luasem in calcul doar schimbarea difuzoarelor si montarea unui amplificator dedicat, fără a monta si un subwoofer in portbagaj (soluție pe care nu o agreez). Nu doresc nici sa schimb in vreun fel tableta mașinii.

    Difuzoarele sunt calibrate (din fabricație) pe dimensiunea mașinii iar un upgrade cu difuzoare de firma nu ar produce un impact semnificativ.
    Schimbarea pe care au recomandat-o era doar sa izolam fețele de uși cu material (burete) fonoizolant împreuna cu montajul unui amplificator extern cu telecomanda (reglaj pe înalte, medii si bass). Atât.
    Povestea asta avea un cost de aprox. 2500 lei.

    Sincer, am apreciat faptul ca nu mi-au băgat pe gat orice si ca răspunsul lor a fost onest. Din păcate, am rămas si un pic descumpănit pentru ca nu sunt convins ca as ajunge la ceea ce îmi doresc așa ca va adresez tuturor întrebarea daca ați făcut vreunul dintre voi un upgrade la sistemul audio pe O4 si ce configurație ați instalat.

    Tks.
     

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare