1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Zgomot zona motor la rece

Discuție în 'Skoda Scala' creată de Ianculescu Stefan, 21 Noi 2020.

 1. Ianculescu Stefan

  Ianculescu Stefan 2nd Gear Member

  Înscris:
  22 Iul 2018
  Mesaje:
  42
  Locație:
  Targu-Mures
  Salut.

  De ceva timp am observat ca masina scoate un zgomot ciudat "zbarnait sau zanzanit" cum vreti sa-i ziceti, atunci cand pornesc motorul, mai ales in sezonul rece, insa nici cel cald nu face nota discordanta. Si anume, imediat cum porneste motorul se aude acel zgomot care dispare daca apas pedala de ambreiaj. Zgomotul nu se mai manifesta daca motorul e cald, la urmatoarele reporniri.

  A mai sesizat cineva acest zgomot ? Daca da, a fost a fost la reprezentanta pentru el ? Ce v-a comunicat acolo ? Intentionez sa fac si eu o programare la ei, pt acest zgomot plus alte informatii.

  Multumesc,
   
 2. j.tibi

  j.tibi 6th Gear Member

  Înscris:
  24 Sep 2019
  Mesaje:
  171
  Locație:
  Miercurea Ciuc
  Nu am observat așa ceva. Face numai la pornire?
   
 3. Ianculescu Stefan

  Ianculescu Stefan 2nd Gear Member

  Înscris:
  22 Iul 2018
  Mesaje:
  42
  Locație:
  Targu-Mures
  Da. In perioada in care motorul sta turat din ECU, cateva secunde.
   
 4. enedelcu

  enedelcu 2nd Gear Member

  Înscris:
  10 Ian 2020
  Mesaje:
  41
  Locație:
  Bucuresti
  Am observat si eu acum apăsând ambreiajul imediat după pornirea motorului la rece. Uneori face alteori nu. Greu de demonstrat la reprezentanta ca acolo ajungi cu motorul cald... o sa o trec și pe asta pe lista pentru următoarea vizita.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare