1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

zgomot(vajait) la rotirea volanului 1.0tsi

Discuție în 'Skoda Octavia IV' creată de griggeo16, 12 Oct 2021.

 1. griggeo16 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Oct 2021
  Mesaje:
  1
  Salutare.

  Dețin o Octavia 4 1.0 tsi 6000km. De ceva timp când virez la stânga pe loc sau la viteza mică se aude un zgomot ca de frecare mecanica…. Pe forumurile de la Octavia 3 se pare ca aceasta problema a fost destul de des întâlnită și rezolvarea a fost schimbare suport cutie de viteze.
  Personal am dus mașina la autec pitesti însă fără vreun rezultat. Au zis ca este un zgomot funcțional…și au zis ca este de urmărit.
  Mai are cineva acesta problema? Dacă da, cum s-a rezolvat?
  Mulțumesc
   
 2. cosmin_m3 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Feb 2021
  Mesaje:
  12
  A mea scotea niște pocnea la rotirea volanului.. atât la stânga cât și la dreapta si tot la viteze mici... dar de ceva vreme nu mai face. Nu i-am făcut nimic..si-a revenit singura.
   
 3. Aikidoro 1st Gear Member

  Înscris:
  5 Mar 2024
  Mesaje:
  2
  Și eu am aceeași problemă , am dus-o la service, mi-au schimbat discurile și plăcuțele față , dar degeaba . O duc iar pe 12 luna asta, poate a -2-a oară este cu noroc . Eu suspectez ca este vb de planetare . Oricum nu îmi bat capul este în garanție . Dacă nu o rezolva nici de data asta , le-o pun în " brațe " și să se spele cu ea pe cap .
  Sa îmi dea alta , nu plătesc o căruță de bani, să nu am o mașină " perfectă " .
  O să vă țin la curent ce s-a rezolvat.
   
  Ultima editare de un moderator: 6 Mar 2024

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare