1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Zgomot metalic la ambreiaj

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de Ionuț Vlad, 18 Mar 2019.

 1. Ionuț Vlad 1st Gear Member

  Înscris:
  7 Feb 2019
  Mesaje:
  2
  Salut, dețin o octavia 3 din 2016 1.6 tdi și recent am observat un zgomot metalic când cuplează ambreiajul este normal?
   
 2. Sami-Dorut 1st Gear Member

  Înscris:
  19 Iul 2019
  Mesaje:
  1
  Salut. Aceeași problemă la Octavia 3 2014 2.0 tdi 150 cai am și eu. Se aude și când retrogradez treapta de viteză (ex: 4 - 3). De asemenea intră greu în treapta 1 și manșalier uneori.

  Din martie și până acum ai rezolvat problema? Sau măcar ai aflat cauza zgomotului metalic?
   
 3. morosanu

  morosanu 1st Gear Member

  Înscris:
  9 Iun 2010
  Mesaje:
  1
  Locație:
  Maramures
  Salut. și eu am acest zgomot la ambreiaj cutia de viteza, skoda octavia 1.6. 115. tdi, anul 2017 , modelul cu faruri duble.Cind introduc viteza întâi las ambreiaj aud un troncanit ca de fier pe fier, zgomotul se aude și la următoarele trepte de viteze pună la a patra, în schimb la introducerea în marsalier se aude acel cârâit ca și Cum nu aș calcă bine ambreiajul.în schimb dacă las pedala de ambreiaj încet nu se aude, cind introduc treapta întâi parca agăța puțin în schimb în celelalte intra normal cu excepția marsalierului.masina acum are 80.000 km și zgomotul a apărut pe la 50.000. Am fost cu ea la reprezentanta skoda și după doua zile am luat la fel, cică au făcut un apdate și sa merg așa vreo 10-20 mii de km sa vedem ce se intima, la fel ca și atunci zgomotul persistă, vrazeala ieftina sa iasă garanția. Va întreb pe voi dacă ați avut acest tip de problema Cum a- ți rezolvato.
   

Distribuie pagina asta