1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Verificare auto pentru concediu

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Calin mihai, 12 Apr 2026.

1. Calin mihai

Calin mihai 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Salutare,
    Luna viitoare urmeaza sa fac un drum lung cu noua mea achizitie Skoda Fabia 1.0 TSI din 2023 cu 32.000 km, mai exact Ploiesti - Debrecen (Ungaria).
    Masina mea este pusa la punct, revizia facuta in urma cu 6.000 km. Acum vine intrebarea ce ar trebui sa verific inainte de un drum lung si ce ar trebui sa am in masina?
    Intentionez sa merg si la service cu cateva zile inainte sa fac o verificare de rampa. Exista in service-urile VAG vreo campanie de verificare inainte de concediu, ar fi mai bine sa aleg un service multimarca?
    Astept sa aud parerile si experientele voastre.
    Va multumesc!

2. iulianp

iulianp Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    O bobină de inducție și o asigurare de călătorie cu asistență rutieră.

Little Big apreciază asta.
  3. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Eu mi am pus 1 litru de ulei sa fie in portbagaj.Nu a fost nevoie ca nu am din gama VAG:)In peste 80.000 km făcuți nicio problema.Reviziile facute la timp.De 2 ori am completat antigel dar masina fiind noua era de înțeles. Am tot circulat in Polonia Cehia Slovacia Croatia Bulgaria..Austria..Si pe la vecinii sârbi un pic..

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare