1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Vajait la relanti skoda Karoq 1.5 TSI

Discuție în 'Skoda Karoq' creată de adriana, 18 Dec 2019.

 1. adriana 1st Gear Member

  Înscris:
  7 Noi 2018
  Mesaje:
  13
  Buna seara.
  De vreo saptamana am observat un vajait ce se suprapune cu zgomotul normal al motorului. Cand pun contactul, la rulare cu viteza mica si chiar la relanti. Ceea ce nu se auzea pana acum. Si se aude undeva in spate dreapta, in special din interiorul masinii. Inca nu am facut prima revizie, are undeva la 18.000 km. Ce e ciudat ca nu se aude tot timpul, apare si dispare. Cu motorul rece nu se aude deloc, martori in bord nu am aprinsi. Cei de la Adria au zis ca nu se aude nimic( culmea, cand am fost la ei, nu se auzea)‍♀️.Acum iar apare. Sugestii? Multumesc.
   
 2. Lucian_B 1st Gear Member

  Înscris:
  14 Apr 2023
  Mesaje:
  2
  Locație:
  Iasi
  Bună ziua.
  Da iată și eu am aceeași problemă. Karoq 1.5 TSI DSG. Am abservat la relanti în mod aleator apare acest vâjâit. Dacă turez un pic motorul dispare, dar apoi reapare.
  Zgomotul l-am sesizat doar când motorul este încălzit, nu apare la rece.
  Da cam târziu scriu și eu - dar de un an aprox a apărut această problemă.
   
 3. Stoica Florin 1st Gear Member

  Înscris:
  16 Mar 2024
  Mesaje:
  1
  Bună, ai rezolvat problema între timp? Am și eu aceiași problema.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare