1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

usa blocata

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de Alexnede, 19 Oct 2012.

1. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Reprezentantă?

2. Ionut8922

Ionut8922 1st Gear Member

Cum ar fi?

3. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Avia Militari.Sau AlBundy,daca esti din Bucuresti.

4. nanul44

nanul44 2nd Gear Member

Locație:
    Oradea
    Și eu am o problemă cu ușa dreapta față, e blocată de ceva timp. Mecanicul mi-a zis sa fac rost de o broască noua sau sh(cu același cod) ca o rezolvă fără stricăciuni.Nu stiu cum, până nu văd.

5. JurasikMan

JurasikMan Skoda Expert

Locație:
    Brasov
    Fara stricaciuni vizibile , probabil. Trebuie sa dea fata de usa jos ca sa deblocheze manual mecanismul stricat din broasca , asa ca macar partial va strica fata de usa . In partea dinspre broasca se pot desface suruburile fetei de usa ...in partea dinspre balamale nu prea . Cel putin un surub din partea de sus este acoperit si ala va fi fortat.

6. Leontin Ursache 1st Gear Member

Buna ziua.

Intampin si eu aceeasi problema cu ambele portiere spate. Au ramas blocate pe inchis.
    La una din portiere se aude mecanismul din broasca, la cealalta NU.

Am dat ambele fete de usi jos, fara stricaciuni.

Cum pot debloca manual mecanismul stricat din broasca... sa pot deschide portiera?

Masina in cauza... Skoda Octavia Tour - 2003, hatchback.

7. T. Carmen Skoda Expert

A doua persoana va bate cu palma in zona broastei si va trage de maner, iar tu din interior, vei actiona maneta de deschidere a usii, si vei da comanda de deschidere/inchidere din telecomanda. Valabil pentru usa la care se aude actuatorul.
    Pentru usa la care nu se aude actuatorul, trebuie desfiletat unul sau doua suruburi care mascheaza partea electronica a broastei, sa poti sa ridici un pic capacul pentru a actiona rotile dintate.
    Inainte de a trece la lucru, comanzi doua broaste noi. Cele de pe masina sunt asa cum sunt, iar dupa operatiunea de deschidere, probabil nu vor mai fi bune de nimic.

8. Leontin Ursache 1st Gear Member

Buna ziua,

Am incercat asa... si tot nu am reusit deblocarea usoara. P
    ana la urma am distrus tot ce inseamna actuator, pentru ca nu se debloca.
    Dupa inlaturarea acestuia am deblocat mecanic usa... si am schimbat una din broaste.

Mai am inca una de schimbat si am rezolvat totul fara stricaciuni. Exceptand broastele vechi ce le-am facut bucati...

Multumesc!

9. Mihai 102071 1st Gear Member

Si la mine a rămas blocata usa stânga față și aveam și fața de usa data jos și nu se deschidea nici din interior exterior nici din telecomanda. Nici din cheie nu avea treaba închiderea. Am încercat toate soluțiile. Doar una a funcționat la mine. ( da cu piciorul în zona unde este ială la usa pe exterior încearcă sa lovești cu piciorul și sa tragi.)

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare