1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Unitate ABS defecta ?

Discuție în 'Skoda Superb' creată de daniel71, 28 Ian 2025.

1. daniel71 1st Gear Member

Buna ziua, Am o Skoda Suparb diesel 2 litri din 2017 serie TMBAH7NP7G7075033 la care se tot blocheaza etrierele fata dreapta si spate stanga , dupa ce am inlocuit ambele etriere si discuri fata/ spate+placute si mecanicul a ajuns la concluzia ca problema e la unitatea ABS , nu apar coduri de eroare. Simptome, la peste 70km /h apare o bataie sacadata pe puntile spate si fata urmata de incalzirea erierilor dreapta fata si stanga spate. Ma poate sfatui cineva ce e de facut ? Unitate ABS e de la 10000lei in sus.
    Am cautat topic , nu am gasit , sau nu m-am uitat unde trebuie :)

Ultima editare de un moderator: 28 Ian 2025

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare