1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Totul despre tempomat,montaj,etc..

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de Black Daniel, 11 Noi 2008.

1. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
  2. Andrei_r5 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Am vorbit si am rezolvat.
    De acum recomand si eu @al bundy .
    Multumesc.

Little Big apreciază asta.
  3. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    trebuie vazut codul HW, acel clb este o extensie.

4. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Cutia este problema, are un alt raport de transmisie in tr5.

5. ovyovy 1st Gear Member

Salutare grup și La Multi ani! Îmi poate recomanda cineva un meseriaș pentru instalarea unui tempomat, in judetul Vâlcea, Argeș sau Sibiu pentru o Skoda roomster 1.9 101 cp? Mulțumesc și sărbători fericite

6. cristianvelicu 1st Gear Member

buna,

pentru Skoda Rapid 1.6 tdi 85kw an 2017 se poate monta tempomat, daca da si este cineva pe foarum ca re ma poate indruma in zona Timis / Caras-Severin va rog.

Multumesc.

7. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    LA reprezentanta se poate.

8. RobertMKI

RobertMKI 1st Gear Member

Va salut! Vin cu o mica nelamurire la o Skoda Octavia 1 din 2003, 1.6 BFQ. Recent, m-am hotarat sa imi montez tempomat pe masina. M-am interesat ceva inainte sa ma apuc de lucru, si, din ce am mai citit, stiam ca la O1 benzinarele nu aveau preinstalat cablajul. Spre surpriza mea, astazi, cand am ajuns la mufa T121, am remarcat ca in ECU erau deja trase firele. Problema pe care o am este ca nu stiu exact unde sa ma duc cu cablajul acum. Am auzit ceva de o mufa T10, insa nu sunt sigur. As vrea sa stiu unde sa trag firele si in ce pini trebuiesc trase fiecare. Apreciez orice ajutor. Incarc si o poza cu cablajul pe care l-am cumparat . Va multumesc frumos si Paste fericit!
    cablaj-maneta-tempomat-pilot-automat-cruise-control-vw-golf-4-passat-b5-bora-seat-2.jpg

9. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    AVU si BFQ sunt singurele benzinare care au o parte din cablaj tras, la fel ca la diesel. Tu trebuie sa te legi cu firele in mufa neagra cu 10 pini de sub stargtoare. dai ansamblul motoras/brate afara si gasesti un capac negru prins cu 2 piulite Sub el gasesti mufa de care spuneam.

10. RobertMKI

NU CITA ULTIMUL MESAJ!

Multumesc mult pentru raspuns! Din pacate nu am avut timp sa fac asta, din cauza programului incarcat. Multumesc inca o data! O zi buna!

Ultima editare de un moderator: 5 Iun 2023
  11. RobertMKI

Va salut! Astazi mi-am facut niste timp si am inceput sa leg cablajul. Am ajuns la alta problema. Pe mufa neagra de pe masina, am pinii de la 1 pana la 4 plus firul alb, iar pe cablajul pe care l-am cumparat, pinii pleacă de la 2 pana la 7. Culorile firelor sunt total diferite, si nu stiu exact daca cablajul este cel bun si nu am idee cum sa ma leg la instalatia masinii. Orice ajutor e binevenit. Mulțumesc. frumos!
    IMG_20230610_130717.jpg IMG_20230610_131022.jpg IMG_20230610_131025.jpg IMG_20230610_131033.jpg IMG_20230610_131036.jpg

12. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    NU ai gasit schema pe paginile din urma ?

13. RobertMKI

Buna ziua! Am cautat dupa ce am postat. Scuzele mele. Am reusit sa il montez pana la urma. Functioneaza perfect. Mulțumesc pentru tot ajutorul.:)

14. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Vezi că ai dat link către un site nesigur...

15. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Am șters eu.Sunt hăcuite id.Nu el postează ci spamerii.

16. Dominohunter 1st Gear Member

Salutare. Stiti pe cineva care se ocupa si poate monta tempomat pe o Fabia 2 BZG in zona TM, Ar sau CS?
    Multumesc anticipat.

17. iulianp

iulianp Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Salutare. Stiti cumva ce hram poarta firul acela care merge in mufa T11a pin 10, la CCS Fabia 1? Adica unde ajunge? De pe schema nu am putut deslusi. Si mi se pare cel putin ciudat sa am firele pentru CCS intre maneta si ECU prin centrala electrica. si un singur fir intre maneta si ECU prin backhead. In plus am gasit pe net colegi care au bagat in mufa T11b pin 6 sa functioneze, chiar daca aveau panou cu mufe pe ambele parti. Multumesc!

18. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    In ecu ajunge. sa stie ecu catunci cand cuplezi ccs. Nu inteleg ce e ciudat ?

19. iulianp

iulianp Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Păi când apăs butonul SET, nu știe ECU că am cuplat CCS? Și asta se face prin XS3.

20. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    xs3 e pe BCM, deci ....

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare