1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Sunet habitaclu skd III SUPERB

Discuție în 'Skoda Superb' creată de Alex III SPB, 16 Ian 2025.

1. Alex III SPB 1st Gear Member

Salut,

Din vara 2024 sunt posesor model din post, skd spb III, 2.0 TDI, 150 CP, 2016, cutie automata, piele, trapa, bixenon și toate cele pt a fi mulțumit.
    De curând constat un "vîjîit"in habitaclu, cel puțin asa îl percep eu ca fiind din habitaclu.

Pot sa îl aseman ca acel vîjîit( daca stiti voi sa il denumiti altfel poate :)) ca de la un difuzor boxa- stricat.

Inițial am crezut ca e de la o boxa, dar am inchis sunet/radio și tot se auzea.

Nu se aude de fiecare dată și pare a fi din partea șoferului, adică din partea stanga a mașinii.

Dacă aveți careva păreri, as fi recunoscător!

Face asa de câteva zile și devine enervant

2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    Se aude în mers sau stând pe loc (la relanti)?
    Dacă se aude și pe loc, testează cu motorul oprit, dar contactul pus.

3. Alex III SPB 1st Gear Member

Salut,

În mers

4. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Pot fi o multitudine de cauze. Trebuie să mai testezi, ca să-ți dai seama când apare acel vâjâit: la o anumită viteză sau turație, la viraj stânga sau dreapta etc.
    Cel mai bine ar fi să ajungi cu mașina la un mecanic care se și pricepe.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare