1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Spălător faruri, se poate anula?

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de Mircea Cezar, 14 Noi 2023.

1. Mircea Cezar 1st Gear Member

Salutare tuturor de pe forum, e prima mea postare aici. Sunt posesor de octavia 2 de mulți ani dar de curând mi am luat o octavia 3 din Germania, combi, 2 l, 150 cai, dsg.
    Masina are spălător faruri care intra odată cu spălare parbriz. Se poate face cumva o setare sa meargă doar lichid în parbriz și nu la faruri?
    O altă întrebare pentru cunoscătorii acestui motor este urmatoarea: pe parte de ungere, trebuie ceva intreprins la pompa de ulei in momentul de față?
    Masina are 150 000 km, din 2018, am schimbat distributie cu pompa apa, accesorii, ulei motor cu filtre aferente.
    Am înțeles ca ar fi ceva de făcut în sensul asta la acest motor (CRBL).
    Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
    Vă doresc tuturor drumuri bune, fără evenimente nedorite!

2. Dumitru Sabin

Dumitru Sabin Silver Member

da ele se pot seta din diagnoza.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare