1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Sonda lambda

Discuție în 'Skoda Roomster' creată de n_adrian, 5 Sep 2018.

 1. n_adrian 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Iul 2018
  Mesaje:
  8
  Salut,va deranjez si eu cu 2-3 intrebari....Am fost in service cu roomsterul meu la o constatare si mi-au spus ca trebuie inlocuita sonda lambda1.Imi puteti spune unde este amplasata?Se poate curata in vreun fel sau o inlocuiesc pur si simplu? Imi puteti recomanda o marca anume?Pretul sondei in service era de 970lei :(
  Multumesc
   
 2. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Sondele lambda sunt pe evacuare , inainte si dupa catalizator . Nu le poti curata dar poti verifica integritatea cablajelor sau a mufei . In mod normal sunt foarte rezistente , fiind un concept simplu . sunt mai multe cazurile in care este de vina cablajul decat cele in care este vinovata sonda.
   
 3. n_adrian 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Iul 2018
  Mesaje:
  8
  Multumesc ptr raspuns...in week imi fac de lucru :)
   

Distribuie pagina asta