1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Skoda Scala DSG vs Suzuki S Cross Hibrid AT

Discuție în 'Skoda vs Alte marci' creată de Little Big, 25 Mai 2021.

1. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Intre cele 2 am ales pana la urma Suzuki.Stiu ca s clase diferite dar pretul si timpul de asteptare m.au determinat sa fac un downgrade..
    Masina in cauza este mildhibrid..o gaselnita ce mie imi convine din cauza taxelor plus parcare gratuita in Bucuresti.Mașina are tableta fara card navigatie unde pot conecta tel. pt AA si Mirror link..stick USB in cotiera..camera video,jante aliaj pe 17,faruri led faza scurta lunga..
    Am montat senzori parcare AM.Ca si nivel dotare este Passion.Ma incanta cutia automata.Este clasica D.P.R.N M(cu padele la volan).Am pus frana de cateva ori cu stangul..urata senzatie..Este asamblata in Ungaria..Materialele sunt unele medii dar na,nu e Toyota.Mazda.

efa982 apreciază asta.
  2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Să o stăpânești sănătos, și mulți kilometri fără incidente :racer:

3. efa982

efa982 Silver Member

Locație:
    bucharest
    Bravo...frumoasa masina mai ales ca e si automata. Sunt curios ce consumuri o sa scoti la drum lung si cum o sa schimbe cutia.

Little Big apreciază asta.
  4. Little Big

Locație:
    Bucharest
    O sa fac un drum la Brasov in weekend sa vedem ce si cum..

5. efa982

efa982 Silver Member

Locație:
    bucharest
    Sa notezi viteza medie la dus si la intors si consumul. Ce marca de anvelope ai si ce dimensiune?

6. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Continental 215 55 17.
    Da,voi reface plinul desi am facut doar 140 km si voi reseta contoarele.Voi incerca sa vizitez pe langa Bv. cate ceva..

efa982 apreciază asta.
  7. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Pana la urma am ajuns la Sinca Veche,Manastirea Brancoveanu,Albota,Brasov,Castelul de lut!

8. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Peste 700 km..Ploaie,autostrada,drumuri nationale,judetene..blocaje..Per total 6.4 l/100km.Eu sunt multumit.La kickdown trag ambele..motorul plus bateriile..La franare si frana de motor bateriile se incarca.

j.tibi și efa982 apreciază asta.
  9. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Am fost o zi la mare!La dus am avut parte de drum fără prea mare aglomeratie.La intors am plecat la 18 din Neptun.Am prins aglomeratie,accidente,handicapati pe sosea..Am ajuns la 22:00 in Bucuresti.Masina ruleaza f.lin la 160 km/h..Consumul de 7 litri/100km e ok avand in vedere haosul de pe sosea.Am scapat de un accident..la limita..Eu eram total nevinovat.Cel lovit era sa intre in mine din franare.

efa982 apreciază asta.
  10. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Masina a trecut de 9500 km.Un drum pana la Bv dus intors i.a placut..Am iesit cu 7.3 per total.La intoarcere am intrat pe A3 unde am mers constant cu 140.
    Ce ma nemultumeste..lateralele din textil de pe fetele de usi se murdaresc f usor.Nu stiu cu ce sa spal fara sa stric tapiteria.

11. efa982

efa982 Silver Member

Locație:
    bucharest
    Cutia de viteze cum e ? schimba bine?

12. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Da,raspunde bine la kickdown..Asta cand ai nevoie de mai multa putere.Am depasit si 10.000 km..
    N.am reusit sa o tin nezgariata..Si n.are 1 an..
    Ce nu stiu,ce fel de cutie este..CVT sau gen DSG,EDC..etc..stiu ca e facuta de AISIN.

Ultima editare: 28 Feb 2022
    efa982 apreciază asta.
  13. efa982

efa982 Silver Member

Locație:
    bucharest
    Pai aia CVT se tureaza aiurea si face zgomot...aisin parca nu face cvt uri

Little Big apreciază asta.
  14. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Hai ca am vesti...Masina a trecut de 13.000 km.Am facut si prima revizie.750 lei filtre si ulei.
    Din pacate grindina de zilele trecute a afectat capota si plafonul..Am Casco dar e de alergat..

efa982 apreciază asta.
  15. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Revin..mi au ramas neatinse 2 aripi plus 2 usi:) Programat la service tocmai in noiembrie.

efa982 apreciază asta.
  16. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Masina a trecut de 38.000 km.Fara alte probleme..Luna aceasta merg la revizia de 3 ani! Anul trecut i.am montat și un cârlig de remorcare.Instalatia o montez după ce expira garanția de 3 ani.Anul asta fac și primul ITP.Ca și consum,alergata..7.Mers normal fără excese pana în 6.Avand în vedere ca e și automata ma declar mulțumit.
    Sa nu uit..impozit 3 lei.Ma declar nemulțumit,nu am primit bonificație la plata pana pe 31 martie..:)

Ultima editare: 22 Ian 2024
    j.tibi apreciază asta.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare