1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Skoda Praktik

Discuție în 'Skoda Praktik' creată de Adrian Onicescu, 27 Feb 2019.

 1. Adrian Onicescu 1st Gear Member

  Înscris:
  27 Feb 2019
  Mesaje:
  1
  Buna ziua, intampin dificultati cu sonda egr la Skoda Praktik motor diesel 1,2 80 cp. Am schimbat sonda EGR dar simptomele (martor motor aprins in bord) au reaparut. Am gasit un service unde mi-a curatat EGR-ul care avea doar 6 luni si era deja murdar, mi-au spus ca dupa un an siu ceva poate reaparea problema.Mentionez ca schimbam vitezele asa cum mi se recomanda in bord si se pare ca asta a fost cauza, acum schimb la peste 3000 rpm A mai patit cineva asta? O alta problema e cureaua de la alternator, mi s-au rupt doua in sase luni. Acum vad ca e ok
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare