1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Skoda Ploiesti

Discuție în 'Service' creată de alexversace, 27 Iul 2009.

 1. alexversace 1st Gear Member

  Înscris:
  9 Iul 2009
  Mesaje:
  4
  sa va aduc la cunostinta o problema extraordinara..... am o skoda octavia an 2005, intr-o dimineata constat ca nu mai functioneaza aerul conditionat, semnalizarile, stergatoarele si farurile, ce ma fac? (am uitat sa va spun ca locuiesc in ploiesti), eram si in concediu si vroiam sa merg in sinaia.....ce ma fac ? simplu... merg la service-ul skoda. explic "profesionistilor" problema la care dupa 2ore de asteptare intru cu masina la diagnoza dupa alte 2.30ore aflu rezultatul diagnozei an facut un SOC cand am auzit MASINA MEA ARE CALCULATORUL DE CONFORT ARS, NUSTIU CATE RELEE, SI MULTE ALTELE COSTUL INTERVENTIEI MA COSTA APROXIMATIV 2000 RON. SI ESTE GATA IN APROXIMATIV 6 - 8 ZILE...... IAR COSTUL DIAGNOZEI ESTE DE 270RON. sa fac infarct la cele auzite... totusi m-am decis sa plec la sinaia ajuns acolo am intrat in cateva service-uri din vorba in vorba cu mecanicii am aflat ca exista un electrician auto foarte bun nea ALECU (in varsta de 65ani). il caut cteva ore si spre norocul meu il gasesc la un garaj in fata blocului, ii spun problema mea si el RUDIMENTAR FARA CALCULATOR INCEPE SA FACA O DIAGNOZA IN APROXIMATIV 30 MINUTE IMI SPUNE CA AM UN RELEU ARS SI IMI FACE MASINA M-A COSTAT 35RON. DAR DE ACUM SA VEDETI PROBLEME MASINA MEA NU TRAGEA PE SERPENTINE NU AVEA PUTERE DUPA UN TIMP COBOR SI RIDIC CAPOTA CONSTAT CA "MESERIASII" SERVICE-LUI DIN PLOIEST DE LANGA METRO CAND AU DESFACUT AU UITAT SA MONTEZE ADMISIA ELECTRONICA DEACEEA NU AVEA PUTERE....... BUCUROS CA AM REZOLVAT PROBLEMA AM CONTINUAT DRUMUL PE SERPENTINE DUPA 1ORA CONSTAT CA SE RIDICA TEMPERATURA OARE CE O FI COBOR SI RIDIC CAPOTA CONSTAT CA "MESERIASII" NU AU CONECTAT VENTILATORU RISCAM SA MI SE CALEZE MOTORUL NOROC CA AM OBSERVAT LA TIMP. acum intreb oare ce este de facut? o zi buna tuturor si fara evenimente!
  Reply With Quote
   
 2. florian4u 1st Gear Member

  Înscris:
  14 Aug 2009
  Mesaje:
  1
  Te mira?
  Eu am fost de fata cand un client s-a intors cu masina, o Sk Oct II, avea o "mica" problema. I se facuse revizia si nu montasera bine filtrul de motorina, drept pentru care tot motorul era ......inundat de motorina......
  In cazul meu, am avut de comandat o piesa infima....a durat doua ore sa beneficiez de atentia unui dealer sau consultant.....
  Preturi? aproape duble fata de alte service-uri.....
  Concluzia mea......niste marlani.......
  Nu am mai fost la ei deloc, probabil au pierdut doar vreo 7000 lei noi .....nu le pasa ,,,,,
  Asa ca.....ei sa fie sanatosi....si singuri!
   
 3. Cris84

  Cris84 2nd Gear Member

  Înscris:
  17 Aug 2009
  Mesaje:
  58
  Locație:
  Bucuresti
  Alexversace, am vazut multi din Prahova care isi faceau revizia in Bucuresti. Ca preturi, sa n-ai sperante ca aici e mai ieftin sau ca nu fac operatii suplimentare pentru a rotunji pretul final. E cert insa ca mecanicii de la AVIA Motors isi cunosc bine meseria.
   
 4. baschiru 1st Gear Member

  Înscris:
  6 Iun 2010
  Mesaje:
  1
  Unde sta nea Alecu.Te rog da-mi si mie adresa
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare