1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Škoda Octavia II Elegance 1.9 TDI 77kw

Discuție în 'Jurnal de bord Skoda' creată de maxim, 29 Dec 2011.

1. maxim

maxim 4th Gear Member

Locație:
    Iasi
    Tara de provenienta: Franta
    Km: 90.000
    Parale: 9700e
    Kilometri rulati in Romania: ~33.000
    Multumit deplin de ea chiar daca intretinerea ajunge un pic cam mult, in cazul in care se strica.
    Povesti din service:
    1. dupa ce am cumparat-o i-am schimbat distributia cu toate celelalte. Cost 1700 - 1800 ROn numai ca desteptii de la service mi-au pus 10w40 se sintetic si mergea ca stim noi ce
    2. la ~100.000 nu am mai rezistat si am schimbat iar uleiul. Alt service, alti destepti: 5w40 full sintetic. Pe langa ulei si filtre am schimbat placute frana si am facut unghiurile (? cred ca asea se cheama), cost: 850
    3. ~117.000 alt service, alti tolomaci, 420 ron pe ulei, filtru aer, filtru polen, filtru motorina. Mi-au scos din motor doar 3.7L ulei asa ca nu au avut cum sa incapa 4.4L cum ar trebui.

Lasand la o parte costurile de mentenanta care trebuiesc facute neaparat sa va zic de costuri neprevazute:
    - spoiler spate: 600ron
    - spioler fata: 600ron
    - haion spate 1600ron (doar tabla)
    - capota: 700ron
    - ornamente spoler fata: vreo 2-300 acolo
    - buton inchidere centralizata (care se cam defecteaza): 130ron
    - motor usa pasager fara: 1280 ROn
    - vopsit total 8000 Ron
    - bucse fata: 520 ron
    - rulment fata: 650 RON
    - brat interior fata: 480 RON (x2)
    - oglinda: 300

Acum sa nu va ganditi ca le-am schimbat pe toate, ci doar le-am insiruit asa, sa va faceti o idee.

Si cand am luat-o ma gandeam ca imi raman bani de jante de 17 (3000 RON) si navigatie cu gps (2700 RON) dar mi-am luat repede gandul la mofturi :)

Va doresc rarbatori fericite si sa sfatuiesc sa conduceti cu atentie, ca in reclama galbena de pe marginea drumului "Conduceti cu atentie! Škoda are prioritate"
    Am sa revin cu foto zilele astea, ca tre sa o spal mai intai ca inca are zapada pe ea de iarna trecuta :)

Ultima editare: 29 Dec 2011
  2. maxim

maxim 4th Gear Member

Locație:
    Iasi
    Fotografii Škoda Octavia II Elegance 1.9 TDI 77kw

Foto dupa spalare :)

Ultima editare: 31 Dec 2011
  3. Vasiliu Cristian 1st Gear Member

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare