1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Skoda Octavia 4 2.0 TDI 115CP Ambition M6 - jurnal de bord

Discuție în 'Skoda mea' creată de Zgura Robert, 11 Sep 2023.

1. Zgura Robert 1st Gear Member

Salut Nicu, desigur, am cu ea 47.000km in aproape doi ani, merge bine, motorul 2.0tdi excelent, neforțat, potent, simti ca are putere oricand (chiar si in ciuda ca are "doar" 115cp), consum exceptional, am scos chiar si 3.9l/100km pe un drum parcurs de aprox 110km.

Daca ai cel putin o iesire pe saptamana de minim 75-100km parcursi, merita dieselul, daca nu ai acest "minim" de iesiri in afara, eu cred ca poti sa te orientezi si pe benzina. La acelasi pret, ca dieselul 2.0 tdi 115 manual, gasesti 1.0 benzina cu dsg, masina pe care o avem in companie si care este exceptionala si ea.

Ca "probleme" ar fi urmatoarele:
    1. Senzorii de orice fel (parcare, front assistamce, etc) mai dau erori din cand in cand, nu ceva grav dar este enervant, dar asta e o chestie generala la, cel putin, toate octaviile, indiferent de motirizare.
    2. Dupa 17.000 km de la revizie, adica la 47.000 in bord, unde mi-a schimbat si uleiul, normal, mi-a aparut in bord "nivel crescut ulei in motor", am fost la service, a scos 100ml din moror, uleiul era destul de uzat deja, normal dupa 17.000km, dar nu avea nici o treaba cu semnalizarea din bord. Cei de la skoda mi-au zis ca ar fi de vina faptul ca as fi merfs cu ea preponderend pe distante scurte. Raspunsul service-ului mi se pare subiectiv, nu are nici o treaba cu realitatea si a fost o incercare de a arunca vina pe utilizator.

In rest masina e fara probleme, 47k km parcursi, consum extraordinar de mic, la drum lung daca ma infing tare in ea nu trec de 4.8-5l/100km iar in oras 6.5-7.5.

Daca mai doresti alte info, te rog sa ma anunti!

j.tibi apreciază asta.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare