1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Skoda octavia 2018 DSG DQ250 - smucituri /rateuri in mers

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de adrian149, 7 Iul 2026 la 10:10.

1. adrian149 1st Gear Member

Ma numesc Adrian

Am o skoda octavia din 2018 . 180 000km
    DSG .DQ 250. 2.0L DIESEL

SCHIMBURI ULEI MOTOR FACUTE LA 10 000 KM

LA Cutie l-am schimbat la 140 000 km ( acum 3 ani )
    De 1 luna de zile masina imi smuceste in mers - am avut prima data pe autostrada la 100 ..110km/h ..3 smucituri una dupa alta - pe urma masina a mers normal - masina schimba treptele fin , nu se aud zgomote in motor sau cutie- nu am nici un martor in bord- la motor diagnoza a iesit curata- in oras mi-a facut si la rece si la cald . Uneori am impresia ca este din cutie de viteze..pentru ca simt smuciturile cand trece dintr-o treapta in alta ..si Uneori simt ca ar area legatura cu clapeta de acceleratie .

Smuciturile din oras sunt de 1 secunda

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare