1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Skoda Kodiaq Style 2.0-2022 benzina livrat fara capac motor si capac far dreapta

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de Bogdan Ploscaru, 3 Mai 2022.

1. Bogdan Ploscaru 1st Gear Member

Buna tuturor,

Acum o luna mi-a fost livrata de catre dealerul PORSCHE BUCURESTI NORD - Skoda Kodiaq Style 2.0 benzina 4x4.
    La livrare, recunosc , nu am ridicat capota sa ma uit si ieri cand am vrut sa completez lichidul de parbriz am constatat cu stupoare ca lipseste atat capacul de la motor dar si capacul de la suportul de far dreapta (conform poza).
    Am contactat dealerul si acesta mi-a spus ca asa a fost livrata masina din fabrica fara cele 2 capace si ca este de asteptat , masinile care au fost livrate asa fiind in baza de date a fabricii si sa astept completarea ( candva , nu se stie cand).
    Dpmdv nu am mai auzit asa ceva pana acum.

Voiam sa va intreb daca a mai patit cineva asa ceva sau ce parere aveti daca trebuie sa ma adresez dealerului ?

Multumesc

1.jpg

2. Laur.Andrei 1st Gear Member

Mai multa lume nu a primit capacul la motor, chiar și la Octavia este aceasta problema. Are dreptate dealerul, ulterior vei fi chemat pentru a pune capacul.

3. Bogdan Ploscaru 1st Gear Member

NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    Multumesc pentru mesaj, bine de stiut.

Nu vor fi probleme din cauza prafului sa mergi asa " cu motorul la vedere " ?

Ultima editare de un moderator: 3 Mai 2022
  4. Laur.Andrei 1st Gear Member

Capacul este un ornament, nu are legătură cu funcționarea motorului în sine

5. Bogdan Ploscaru 1st Gear Member

NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    corect , dar are si el rolul lui , protectie praf,etc...

Ultima editare de un moderator: 3 Mai 2022
  6. efa982

efa982 Silver Member

Locație:
    bucharest
    Capacul de la motor are rol mai mult de antifonare a zgomotului...praful intra oricum...

7. Cristian 78 1st Gear Member

Salut...ați rezolvat cu capacul??? Eu caut sa cumpăr și este imposibil!

8. Cristian 78 1st Gear Member

Cine dorește capac motor tsi 2.0 ????Am eu unul în plus!

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare