1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Skoda Fabia 2 5J 1.2HTP

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de Daniel-00_00, 23 Oct 2023.

1. Daniel-00_00 1st Gear Member

Buna ziua,
    Scriu aici doarece am o problema legata de skoda fabia 2 2009, respectiv motorul pe benzina 1.2htp. Masina o am de aproape 2 ani si are 200k km. Dupa achizitie am fost nevoit sa schimb sondele lamnda bank1 si bank2 impreuna cu catalizatorul, respectiv un catalizator de la jbj care a costat aproximativ 1500 de lei iar sondele cam 900.

Dupa aproximativ 6 luni am urmatoarele coduri de eroar:
    p0171 Fuel trim Bank1 system too lean ;
    P0420 Catalysts System, Bank1: Efficiency Below Threshold;
    P0130 02 Sensor Circ. Bank1-Sensor1:Malfunction

Atasez si o imagine cu diagnoza.

Ce parere aveti sa fie iarasi sondele si catalizatorul defecte? Are masina alte probleme care cauzeaza defectarea acestor componente?

Multumesc!

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare