1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Skoda Fabia 1.4 tdi nu mai trece de 2000 de ture

Discuție în 'Skoda Fabia III' creată de Petre-Catalin, 12 Iun 2024.

1. Petre-Catalin 1st Gear Member

Va salut! Detin o Skoda Fabia 3 1.4 tdi in 3 pistoane (in jur de 214 mii km)
    Acum o saptamana si jumatate am avut o prima problema cu masina, am fost la munte, multe persoane, unele cu greutate pe A1 seara la intoarcere mi-a oprit motorul brusc, a inceput sa iasa fum de la motor, am oprit si a fost dusa pe platforma. A doua zi la service au constatat urmatoarele: surubul bridei care tine primele 2 injectoare a cedat, au iesit injectoarele, furtunul de retur care intra in primul injector era rupt. Au schimbat surubul, o ringuri si returul, masina a mai functionat pana ieri cand am accelerat la un moment dat pana in 3000 de ture, moment in care s-a auzit un fasait, gen cum se aude daca ar sari un furtun sau ai pune un lemn ud pe foc si mi-a taiat brusc din puterea motorului.
    Am service in fata casei, le-am spus, au verificat pe tester si nu a iesit nici o eroare in schimb au mers cu ea si au vazut ca masina nu mai trage mai mult de 2000 de ture. Acum masina a ramas la ei astazi sau maine se vor apuca de ea, dar mi-e frica ca am ajuns intr-un punct in care se va depista foarte greu problema si voi ajunge sa iau piese care nu vor rezolva nimic...

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare