1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Skoda FaBia 1.4 TDI 2008

Discuție în 'Vanzari Skoda' creată de Ravenman, 25 Noi 2014.

1. Ravenman Junior Member

Skoda Fabia 1.4 TDI 2008 Euro 4 - adusa din Germania anul trecut (tot in aceasta perioada) si inmatriculata in RO. Taxa de mediu a fost platita si nu a fost recuperata (aproximativ 620Euro)

Dotari optionale:
    ABS + ESP (decuplabil)
    Climatronic
    Geamuri electrice fata + spate
    Airbaguri sofer + pasager + cortina
    Senzori de parcare OEM cu afisaj pe display-ul Radio-CD ului
    Tempomat (cruise control)
    Anvelope iarna deja montate + un set de anvelope de vara incluse in pret

Reviziile + verificarile au fost facute la Tavi (Masterkraft GT International)
    Bucsele fata au fost inlocuite cu cele de Octavia 2 - fiind mult mai rezistente (prindere in X vs T cum vine Fabia din fabrica)

Masina este inmatriculata pe numele meu, toate actele sunt in regula. O vand deoarece am masina de serviciu si cu aceasta mai merg doar ocazional.

Pentru detalii va rog sa ma sunati la numarul 0758 987 787
    Pretul cerut este de 4750 Euro negociabil.
    Fara schimburi si fara samsari va rog!

Nu am reusit sa atasez si pozele dar se pot vedea in acest anunt : http://www.tocmai.ro/skoda-fabia-2008-1-4-tdi-21116499.html

(Daca cumva faptul ca am pus anuntul de mai sus incalca regulile site-ului rog un moderator sa stearga acel link)

2. Ravenman Junior Member

Alte optionale de care am uitat si mi-am dat seama vorbind cu potentialii cumparatori:

- Este modelul cu filtru de particule (DPF)
    - Pregatire Car-Kit OEM (am inteles ca la suportul respectiv se ataseaza diverse module specifice telefonului care se doreste a fi conectat la masina)
    - Becuri Philips X-Treme Vision
    - 2 Torpedouri cu clapeta de inchidere (sus + jos) - este optiune separata din cate am inteles
    - Stergatoare Bosch (nu mai retin daca sunt Aero Twin sau nu)
    - Inchidere centralizata
    - 2 Chei briceag
    - Nu s-a fumat in masina
    - Primul si singurul proprietar in tara

Daca mai apar voi mai completa pe parcurs.

3. Ravenman Junior Member

Update de pret

Update de pret : 4600 Euro, usor negociabil.

4. Minitehnicus 2nd Gear Member

Locație:
    Brasov
    spor si poate ceva poze

sunt interesat dar mai astept updateuri undeva pe la 3000 euroi - asta daca se va intampla vreodata pana atunci spor la vanzare :busted_cop:

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare