1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Sfaturi achizitionare auto nou/sh

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de marcel89, 9 Apr 2008.

Taguri:
  1. apollodollce 1st Gear Member

Salutare,
    Vreau sa intru si eu in familia Skoda Rapid. Am un buget de aproximativ 6000 de euro. Vreau o Skoda Rapid pe benzina, motor curea, dupa 2014, cat mai noua, bineinteles . Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Ce, cum, de ce ...sa aleg, la ce sa fiu atent ?
    -Masina va fi condusa mai mult in oras ( 80-90 %)
    -Prefer modelul sedan dar nu exclud nici varianta spaceback (pt o familie mica cu 3 membri cred ca e ok oricare).
    -Vreau pe benzina, ce motor sa aleg sau mai bine ...ce sa evit? As vrea cu motor pe curea nu pe lant .
    -Normal ca vreau sa fie una cu kilometri putini rulati ( ce kilometraj ar trebui sa aibe o masina ...din 2015 de exemplu ?)
    -Motorul tsi cu turbina e problematic ( ce varianta e cea mai ok sau cea mai proasta?)
    -Ce putere ar trebui sa aibe motorul pt caroseria acestei masini ( de ex 75 CP e prea mic ?)
    -Cand cumpar o asemenea masina second hand, la ce sa ma uit, la ce sa fiu atent, unde apar cele mai frecvente probleme ?
    -E diferenta mare intre o cutie cu 5 trepte fata de una cu 6 trepte? Imi recomandati o varianta anume?
    Orice alt lucru/ sfat despre achizitie ma ajuta ( de exemplu...nu alege cu plafon panoramic, nu alege cu turela, nu alege culoarea x....alege varianta cu 5 trepte de viteza....etc.)
    Multumesc!

2. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Nu exista sedan! Tsi de 110 cp.cutie 6 trepte.

3. MOLNYM28 1st Gear Member

BUNA ZIUA, DORESC SA ACHZITIONEZ O OCTAVIA 1.5 TSI DE 150 CP, DSG HYBRID.
    AS DORI CATEVA PARERI DE LA POSESORII ACESTOR MASINI, MOTORIZARII, PROBLEME MAJORE DACA SUNT, NU AM REUSIT SA AFLU DIN REPREZENTANTE DACA CUTIA E UMEDA, SAU USCATA, SI DACA DISTRIBUTIA E UMEDA SAU USCATA SAU (IMERSATA IN ULEI) LA NOILE MODELE OCTAVIA, UNELE REPREZENTATE SPUN CA E USCATA, ALTELE CA UMEDA, IMI PUTETI ZICE CONCRET CUM E DACA STIE CINEVA?

AS DORI DACA IMI PUTETI SA IMI DATI SUGESTI LEGAT OCTAVIA, AM CAUTAT PE GRUP PARERI DESPRE 1.5 TSI DAR AM AFLAT FOARTE PUTINE INFO!

DACA AVETI AMABILITATEA, ASTEPT PARERILE / SFATURILE DUMNEAVOASTRA!

4. rdulama1994 1st Gear Member

Buna ziua,

Am in vedere ca in urmatoarea perioada sa achizitionez o Octavia III VRS Facelift, an 2018+
    Din ce am citit si m-am documentat, au probleme cu consumul mare de ulei.
    Vreau sa ma sfatuiti la ce sa fiu atent si ce sa verific in momentul achizitie.
    Eventual niste costuri pentru rezolvarea problemei cu consumul de ulei
    Orice parere este binevenita

Multumesc

5. Bunzli 1st Gear Member

Va salut,
    O intrebare legata de Kamiq/Scala/Fabia 2025/2026 cu noul ecran de 8.25 Inch.
    La versiunea inainte NFL, camera de marsarier se vedea pe tot display-ul, impreuna cu senzorii de parcare in fundal. Acum, e split screen.
    Exista cumva o modalitate pt a avea camera pe tot ecranul, ca si la modelul NFL? Tatal meu nu prea vede, pt el e chiar mic.

Multumesc!

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare