1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Set inlocuire kit de pana Skoda KAROQ

Discuție în 'Vanzari / Cumparari accesorii Skoda' creată de Razvan Rotaru, 10 Oct 2020.

 1. Razvan Rotaru 1st Gear Member

  Înscris:
  7 Mai 2020
  Mesaje:
  3
  Produs nou, original.

  SET-ul este destinat tuturor șoferilor care preferă să echipeze o mașină cu o roată de rezervă SLIM în locul kitului de reparare.

  Setul include o cutie de scule din polistiren, unde, pe lângă spațiul pentru depozitarea sculelor din set, există și spațiu pentru sculele din echipamentul de bază al mașinii (de exemplu, ochiul de remorcare, cârligul pentru scoaterea capacelor roților).

  Pentru modele Karoq (2017+) cu tractiune 4x2 sau cu KIT de reparare.

  Conținutul setului: cutie din polistiren, piuliță din plastic, șurub de fixare, suport podea portbagaj, cric, mâner cric, cheie roată, instrucțiuni de asamblare.

  Roata de rezerva nu este inclusa.

  Pret 320 lei.

  Telefon contact 0760175665.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare