1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Senzori presiune roti

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de Lucian M..., 4 Iun 2024.

1. Lucian M... 1st Gear Member

Achiziție second-hand Kodiaq 2020 :am schimbat roti de iarna cu roti de vara și mi se aprinde martorul galben de presiune roti în bord . Presiunea în cele de vara este de 2,5 specificata pe capacul rezervorului . Ce trebuie făcut pentru a se stinge martorul ?

2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Intră în setările mașinii, caută presiune roti și confirmă presiune ok.

3. Lucian M... 1st Gear Member

Mulțumesc ! Rezolvat .

4. Geo33 1st Gear Member

Bună ziua am o Skoda Kodiak 4x4 2.0 și am aceeași problema am schimbat roțile de iarnă cu cele de vară îmi zice aceeași problema că pierd presiune dreapta față am verificat roata este in regula am salvat din setări 2.5 presiunea și acum îmi apar toți senzori posibili care îi am absolut toți ce ar trebui sa fac sa schimb senzor ce citește presiunea sau nu știu va mulțumesc

5. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    In cele de vara ai senzori ?
    Sau nu ai nici in cele de vara si nici in cele de iarna si tu ai sistemul de masurare indirect, prin abs ?

6. Geo33 1st Gear Member

Nu cita ultimul mesaj!
    Mi-ai dat în cap cu asta nu știu ce are unde masina o am de 3 luni cumpărată este din 2017 trebuie sa mă uit în setările ei pentru a vedea ceea ce ați spus dumneavoastră o sa revin cu un răspuns exact când ajung acasă și va mulțumesc pentru răspuns însă vreau sa menționez că trebuie să schimb plăcuțele de frână la toate roțile sa fie din cauza la aspectul asta ‍♂️ va mulțumesc

Ultima editare de un moderator: 25 Apr 2025

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare