1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Senzori nefunctionali

Discuție în 'Skoda Octavia IV' creată de xps, 17 Ian 2021.

 1. xps 1st Gear Member

  Înscris:
  19 Dec 2020
  Mesaje:
  10
  Temperatura afara minus 5 grade Celsius.....o parte din senzori si functii nu vor sa mai functioneze .Reglare clima ...nu , pornire incalzire in scaune ....nu , asistent parcare .......nu, setari mod de functionare....nu , si tot asa . Cei drept ca nu am rulat decat foarte putin, doua reprize de 4 km . Clima pe partea soferului era la 23,5 grade si functiona , la paseger pe 17,5 si nu mai putea fi reglata . Care ar fi cauza .Ma apuc de recitit manualul de exploatare.

  Unde nu functiona ceva aparea pe display ...functie momentat indisponibila si nu puteai face nimic .
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare