1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Senzor supraalimentare

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de Alin90, 20 Sep 2022.

 1. Alin90 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Sep 2021
  Mesaje:
  1
  Bună ziua. Dețin o skoda octavia 3 2015 1.6 tdi, de ceva timp îmi apare spirala intermitent în bord, opresc motorul și pornesc dispare, pe teste mi-a dat senzorul de supraalimentare semnal neplauzibil eroa p023600, am schimbat senzorul, a încetat o săptămână fără sa apara, acum mi-a apărut iar și îmi da eroare p023800, a mai pățit cineva? Am zis ca o sa merg sa îmi verifice cablajul de sub filtrul de aer pe acolo, mi-a zis cineva.. turbina e buna ca mi-a verificat-o. Mulțumesc
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare