1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Senzor presiune roti

Discuție în 'Skoda Octavia IV' creată de Dinu Hodorca, 31 Mar 2021.

 1. Dinu Hodorca 1st Gear Member

  Înscris:
  31 Mar 2021
  Mesaje:
  3
  Skoda Octavia IV are senzori de presiune in roti sau cum calculează presiunea? Dacă are senzori ce mOdel/marca/tip sunt ca vreau sa mai cumpăr 4 bucăți pentru alt rând de jante?
   
 2. CristiV

  CristiV Bronze Member

  Înscris:
  29 Noi 2011
  Mesaje:
  256
  Locație:
  Bucuresti
  In Decembrie mi-am cumparat roti de iarna (jante + anvelope) de la Avia Motors si ei mi-au spus ca valvele sunt normale, informatia despre presiune venind de la snzorii ABS.
   
 3. Dinu Hodorca 1st Gear Member

  Înscris:
  31 Mar 2021
  Mesaje:
  3
  Mulțumesc de informație. O zi frumoasa!
   
 4. Cristian Gabriel Carp

  Cristian Gabriel Carp 1st Gear Member

  Înscris:
  17 Ian 2021
  Mesaje:
  17
  Încerc sa recomand ca atunci când se umfla rotile sa ceri sa le umfle cu NITROGEN. Atunci sigur nu o sa mai ai problema cu presiunea din roti. Eu am Nitrogen băgat in roti la cealaltă mașina de Acu doi ani nici măcar nu am atins căpăcelele la roti.

  Da Skoda are senzori de presiune la roti ,dar dacă vrei sa îți mai Pregătești un set de roti ,senzori de presiune cu tot cu display găsești in AliExpress sunt ieftini.
   
  Ultima editare de un moderator: 13 Iul 2021
 5. CristiV

  CristiV Bronze Member

  Înscris:
  29 Noi 2011
  Mesaje:
  256
  Locație:
  Bucuresti
  Am scris mai sus ca nu are senzori. Poate s-o fi schimbat ceva intre timp. Nitrogenul se numeste popular azot si exista in aerul uscat atmosferic intr-o proportie de 78%.
   
  j.tibi apreciază asta.

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare