1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Senzor presiune pneuri -- jante after market

Discuție în 'Cauciucuri / Roti' creată de Roby, 1 Noi 2021.

1. Roby 1st Gear Member

Buna ziua !
    Achizitionat o skoda octavia 2021 anul acesta si... a venit momentul sa mai cumpar un nou set de jante pentru sezonul rece.
    Am incercat sa vorbesc cu mai multe persoane, sa citesc forumuri etc pentru mai multe informatii

Ideea e ca am sunat la reprezentanta si un set de jante originale costa destul de mult si nici nu prea au " modele interesante" la un pret decent :))

As vrea sa cumpar un set de jante de pe net, dar intrebarea mea este, daca cumpar jante de pe net, cel mai probabil nefiind originale, voi primi eroarea " senzor presiune pneuri " ?
    Din cate stiu daca nu sunt originale ar trebui sa imi dea in bord aceasta eroare, am un prieten cu un bmw seria 5 din 2017, care a cumparat jante de pe internet la fel cum vreau si eu sa fac si ii apare aceasta eroare...

Am auzit zvonuri precum ca pe noile modele 2021, senzor de presiune s-ar afla pe butucul rotii/ pe langa el, nu stiu concret de aceea revin cu intrebarea

Are cineva idee unde se afla acest senzor 100%? ati mai schimbat jante si ati intampinat aceasta problema?

2. CristiV

CristiV Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    In primul rand nu inteleg de ce nu intrebi la service autorizat. In al doilea, eu am Octavia 1.5 TSI Ambition din mai 2020 si cei de la service AVIA mi-au comunicat anul trecut ca nu are senzor de presiune ci informatia este data de senzorul ABS.

3. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Skoda Scala sigur nu are senzori de presiune separat pe fiecare roată. Cum zicea și colegul mai sus, sistemul citește informația de la senzorii ABS - mașina nu simte, de fapt, o pierdere de presiune, mai pe românește simte un eventual dezechilibru. Am pățit-o pe autostradă, cu vânt puternic din lateral - avertizare presiune pneuri la fiecare 10 minute...

4. Țîru Vasile 1st Gear Member

Salut am o întrebare am o Skoda Scala 2020 1.5 ,unde este senzorul de presiune roti,in interiorul JANTEI sau pe ABS? Mulțumesc!

Ultima editare de un moderator: 25 Mai 2026
  5. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut, răspunsul la întrebarea ta este în postările de mai sus.

Little Big apreciază asta.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare