1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Senzor Maf defect

Discuție în 'Skoda Fabia III' creată de MihaelaP, 21 Sep 2024.

1. MihaelaP 1st Gear Member

Hello! Vin și eu cu o problema la o skoda fabia 3 1.4 tdi, turbina recondiționata, dpf off. De cateva luni mi se tot strica senzorul maf, am schimbat 4 senzori pana acum... Pana luna asta se strica senzorul fix la o luna. Am aflat ca aveam o problema la soft si masina inca isi facea regenerari, problema asta s-a rezolvat si am crezut ca o data cu asta nu voi mai avea probleme cu debitmetrul, insa aseara am pus alt sezor maf si la cateva ore s-a aprins iar martorul in bord. Aveti idee ce ar putea fi? Mulțumesc!

2. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    de unde stii ca se strica ?

3. MihaelaP 1st Gear Member

Îmi apare senzorul in bord si mi-l da pe tester

4. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    In bord nu apare senzorul ci un martor. Iar ceea ce da pe tester trebuie interpretata corect de un diagnostician si apoi verificata si instalatia electrica de un electrician.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare