1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

SCHIMB ULEI CUTIE VITEZE Skoda Kodiaq DSG2 7 trepte 2020

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de Ginel Stoica, 17 Apr 2024.

1. Ginel Stoica 1st Gear Member

recomandati vreun service pentru schimb de ulei cutie viteze? eu am fost la Urlati la pomul laudat si am aflat dupa ca nu mi-au facut ce trebuie , in afara de faptul ca te considera (catalin) un sclav in fata lui i-am dat ca prostul 1500lei si nu mi-a schimbat uleiul cum trebuie. Dupa am aflat si am si vazut ca, cutia de viteze are 2 busoane de scurgere (1 de la meCatronic si al 2 lea de la cutie propriu zis) insa ei schimba pe repede inainte doar de la cutie insa de fapt in megatronic mai raman app 2 L (din cutie ajunge uleiul in acel compartiment insa inapoi nu) practic eu doar l-am reimprospatat undeva la 70% ( ma gandesc ca asta e si interesul..sa se strice cutia sa ajungem tot la ei sa le reparam pe alti bani)... ca idee sa afalti si voi ce sa intampla la ''pomul laudat''

Ultima editare de un moderator: 17 Apr 2024
  2. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Nu era mai simplu sa mergi la Ploiești la reprezentanta?

3. Ginel Stoica 1st Gear Member

La skoda la reprezentanta a durat 10 zile lucrătoare sa mi dea răspuns telefonic pentru o simpla programare de schimb ulei motor . Costul nici acum nu l au furnizat...iar programarea o am la 2 luni distanta după telefon.

4. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Mai încearcă și la alte reprezentante.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare