1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Schimb balama superioara usa sofer

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de Pavel123, 13 Iun 2019.

 1. Pavel123 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Iun 2019
  Mesaje:
  1
  Buna ziua,
  Am o skoda octavia II 1.6 tdi 2012. Problema mea este ca usa de la sofer agata la inchidere, problema fiind balamaua superioara(ptobabil fostul proprietar se lasa pe usa).
  Ma puteti ajuta cu cateva poze care sa imi arate pasii necesari pentru schimbarea balamalei? Am demontat partea de jos de bord, de pe partea soferului, dar tot nu ajung la surubul care tine balamaua. Specific ca balamaua este prinsa in doua suruburi de caroseria masinii, unul se da jos de pe exterioar, iar celalalt de pe interior.
  Am strans piulita de la axul balamalei, dar tot are joc.
  A mai intalnit cineva aceasta problema?
  Exista alta posibilitate de a remedia problema?
  Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
  O zi buna.
   

Distribuie pagina asta