1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Scaun șofer Kodiaq

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de Barta Ferencz CSaba, 31 Mai 2024.

1. Barta Ferencz CSaba 1st Gear Member

Salut

Am cumpărat un Kodiaq Style nou, în martie.

Încep să mă obișnuiesc cu el, dar este un aspect care a rămas enervant.
    Mă bucur că mașina este spațioasă, dar nu reușesc să mă obișnuiesc cu scaunele din față.

Scaunul este foarte lat, suporții laterali sunt "departe". (Eu am 1,72 înălțime și 85 kg, deci probabil există șoferi/șoferițe mai suple decât mine)
    La început, aveam senzația că mă răstorn în curbe, până când am únceput să anticipez curbele, prin deplasarea spre suportul lateral, înainte de curbă (ceva gen înclinare de motociclist).

Am întrebat și la reprezentanță, nu există posibilitate de reglaj al lățimii scaunului (alte reglaje are...). Suporții laterali sunt mai eficienți la scaunele din modelul RS...

Mai este cineva în această situație? A găsit rezolvare?

2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    La fel am pățit și eu cu scaunul de la Skoda Scala, nu reușeam să găsesc o poziție să mă susțină lateral, deoarece eu sunt slab (1,74 înălțime și 69 kg..). De altfel, nu reușeam de nici o culoare să-mi găsesc o poziție comodă a scaunului, iar după un drum de câteva sute de km eram rupt. Din păcate, la drive test nu prea am dat importanță acestui aspect, nu am fost destul de atent atent. Printre altele, ăsta a fost unul din motivele pentru care am vândut mașina. Am o Skoda Octavia la serviciu și întâmpin aceeași problemă, deci "așa e toate". Trebuie să te obișnuiești, nu prea ai altă soluție (sau faci ca mine - altă mașină :)).

3. Barta Ferencz CSaba 1st Gear Member

NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    Cu reglajul scaunului m-am distrat și eu, au fost necesare câteva mii de kilometri până ce am găsit poziția bună. Ma deranjat foarte mult poziția pedalei de accelerație. Se pare că între timp m-am obișnuit, am găsit poziția corectă.

Ultima editare de un moderator: 1 Iun 2024

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare