1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Rulou portbagaj defect Superb 2 Combi

Discuție în 'Skoda Superb' creată de Legio Noire, 13 Ian 2022.

 1. Legio Noire 1st Gear Member

  Înscris:
  6 Aug 2020
  Mesaje:
  4
  Salut,

  As vrea sa va intreb daca ati patit si voi sa se defecteze ruloul de la portbagaj la Skoda Superb 2. Ruloul nu mai revine si s-a blocat pe pozitia deschis, se pare ca arcul nu il mai trage inapoi in caseta lui. M-am uitat la plasticele din capete si par incapsulate, nu vad suruburi sau clipsuri care sa-mi permita sa le desfac. M-am uitat si la dezmembrari si un astfel de rulou costa intre 450 si 500 de lei, iar nou e undeva la 206 euro, deci nici nu se pune problema. Daca ati patit si voi si aveti idee cum se repara, astept raspunsul vostru. Multumesc anticipat.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare