1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Retrofit Webasto + inlocuire modul Climatronic

Discuție în 'Alte modificari' creată de B98XAL, 15 Mar 2020.

 1. B98XAL

  B98XAL 6th Gear Member

  Înscris:
  20 Feb 2009
  Mesaje:
  165
  Locație:
  Bucuresti
  Buna seara, tuturor!
  După implementarea Lane Change Assist / Rear Cross Traffic Alert pe Octavia 3, am sa continui cu implementarea webasto cu modul GSM, modul ce permite gestionarea webasto de la orice distanța plus un meniu pe telefon cu diferite informații importante.
  Pentru prima etapa am înlocuit blocul Climatronic cu comanda pentru Webasto modelul montat pe Superb 3 Facelift / Kodiaq Facelift, prin urmare am obținut un aspect negru lucios cu rama AIRCARE și iluminare alba.
  Ținând cont ca foarte multe retrofituri din interior au iluminarea alba am început sa schimb iluminarea din verde in alb.
  Va atașez câteva poze cu prima etapa.
   
  Steel și Georgee apreciază asta.
 2. Steel

  Steel 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Dec 2020
  Mesaje:
  3
  Locație:
  Galați
  Cat a ajuns toată tărășenia? Am un Kodi căruia îmi cam port sâmbetele, ambition ca și nivel de echipare. Uitându-mă pe aici mi se cam casuneaza pe multe dotări extra gen, rear trafic, line asist, virtual cockpit, webasto.... Mno
   
 3. B98XAL

  B98XAL 6th Gear Member

  Înscris:
  20 Feb 2009
  Mesaje:
  165
  Locație:
  Bucuresti
  Salut! Acest retrofit depășește suma de 1500€. Poți face orice retrofit pe aceasta mașina, singurul impediment este partea financiară
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare