1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Retrofit Skoda Scala

Discuție în 'Skoda Scala' creată de Constantin Claudiu-Ionut, 27 Oct 2021.

1. Constantin Claudiu-Ionut 1st Gear Member

Salutări dragi deținatori de Skoda
    Aș dori să știu și eu, de la persoanele care au realizat aceste lucruri, cam cat ar duce "circul" urmatoarelor retrofituri:
    - Oglinzi pliabile electric
    Am totuși cateva nelamuriri, trebuie achizitionate alte oglinzi sau pot fi transformate cele standard cu ajutorul unor calculatoare de uși?
    - Scaune incălzite
    - Virtual-Cockpit
    Iar încă o întrebare, iertare totuși că sunt atat de neinformat, aceste dotari pot fi realizate la service-uri autorizate fără ca garanția mașinii să fie afectată?

2. Daniel C. 1st Gear Member

Salut , intra pe alte forumuri Skoda(nu voi scrie aici nimic ca deja a fost un taraboi pe tema asta) si vei gasi raspunsul.....aici in ultimul timp nu prea mai gasim suport. La unele forumuri din afara tarii foloseste google translate si apoi cauti piesele online. Spor la treaba.

Constantin Claudiu-Ionut apreciază asta.
  3. Dumitru Sabin

Dumitru Sabin Silver Member

Salutare tuturor.

O sa incerc sa raspund la intrebarile colegului desi masina este usor diferita. Eu am un Kamiq 1.0l model 2021. Dar Scala/Kamiq este NW4 platforma comuna.

Ca retrofituri pe masina la momentul asta am:

1. Oglinzi pliabile electric (se deschid la punere contactului) - si sticle cu dimming (a fost necesara inlocuirea oglinzii retrovizoare)
    2. MIB 3 Amundsen
    3. Camera marsarier HIGHLINE (cu 4 moduri vizualizare)
    4. OCU High
    5. Coloana (Spira si manete 5Q0)
    6. ACC 30-210
    7. TJA, EA, Travel Assist
    8. Volan Incalzit RS cu padele si KLR
    9. Wireless Charger

Virtual Cockpit a fost dotare OEM, scaune incalzite tot OEM.

Referitor la oglinzi este nevoie de: oglinzi incalzite pliabile elecric, buton cu functie de rabatare, motorase de usi cu functie de control rabatare, repinuire completa a cablajului de usa, recodare completa motoras usa/bcm.

Eu am facut asta pentru masina sotiei (retrofitul este un hobby/second job pt mine).

Pt scaune incalzite cel mai usor este sa gasesti 2 scaune cu incalzire (aici vorbim de retrofituri OEM evident), apoi ai nevoie de o clima noua si de cablaj, iar la virtual cockpit...orice VC de scala/kamiq

4. Dumitru Sabin

am atasat si cateva poze.

Marius445 și j.tibi apreciază asta.
  5. Comspicuous

Comspicuous 1st Gear Member

Mi se pare mișto Predictive ACC.

6. stefane.octavia

stefane.octavia 1st Gear Member

Ai si poze cu camera in sine si unghiurile din care vede?
    Csut si eu sa pun camera de marșarier dar nu am găsit pana acum undeva sa o si instaleze. Cat te-a ajuns camera?

As dori si eu sa imi montez camera fata si spate dar undeva autorizat sa nu ma incurce la garanție (mașina inca are valabila), are cineva vreo sugestie?

Ultima editare de un moderator: 7 Mar 2022
  7. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Reprezentanta!

8. Dumitru Sabin

salut. pentru camera marsarier o sa pun cateva poze de pe kamiq-ul meu.

9. Matei_L 1st Gear Member

Salut, as avea nevoie de niste ajutor cu ACC-ul. Nu imi iese codarea manetelor. As aprecia foarte mult.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare