1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Retrofit Park Assist (PLA 3.0) Skoda Octavia 3 Facelift

Discuție în 'Alte modificari' creată de B98XAL, 3 Mar 2021.

 1. B98XAL

  B98XAL 6th Gear Member

  Înscris:
  20 Feb 2009
  Mesaje:
  164
  Locație:
  Bucuresti
  Salut!
  Întrucât foarte multe persoane m-au întrebat de retrofitul de la 4 senzori la 12 senzori, va prezint un astfel de proiect finalizat pe o Skoda Octavia 3 Facelift.
  Pentru acest retrofit avem nevoie de:
  1. Modul PLA 3.0 5QA919298K;
  2. Panou Butoane consola centrală (aici sunt mai multe coduri in funcție și de alte dotari VRS MODE/Haion Electric etc.);
  3. 4 senzori PLA + 4 senzori centrali completi;
  4. Buzzer pentru senzorii din fata;
  5. Cablaj custom pentru interior + cablaj OEM fata/spate (pentru cablajul fata exista mai multe coduri in funcție de dotări ( cu proiectoare bulb sau led, cu ACC sau fără, bara normala sau VRS etc.);
  6. Mufe+pini;
  7. In funcție de dotările mașini se înlocuiesc și senzori ABS;
  8. Codarea + parametrizare.
  Pentru franare automata fata/spate in plaja 0-8 km/h contează pompa ABS, cei care au ACC o sa aibe și franare automata la parcare.
  In situația in care mașina nu este dotata cu senzori parcare spate, se mai adaugă suport plastic pentru modul PLA + 4 senzori centrali spate.
  Va atașez câteva poze
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare