1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Retrofit Lane Assist

Discuție în 'Alte modificari' creată de xAndreyCx, 3 Mar 2026.

1. xAndreyCx 1st Gear Member

Salut,

Am o Skoda Octavia 3 din 2014 care a venit din fabrica cu sensori de ploaie, lumina, umiditate si fara parbriz incalzit.

Am decis sa-mi inlocuiesc parbrizul cu unul incalzit si sa- mi iau varianta "pregatita" pentru camera de lane assist si senzor de ploaie.

Parbrizul va fi inlocuit in Constanta la Pilkington (1700 lei, manopera inclusa). I-am intrebat daca se ocupa si de calibrare ADAS, au spus ca da (290 lei).

Intrebarea mea este daca functioneaza orice camera de lane assist sau trebuie sa-mi cumpar una care a provenit de pe o Octavia 3, fiindca am citit tot aici pe forum ca trebuie sa fie parametrizata sau ceva de genul.

Deci sa inteleg ca o astfel de camera trebuie parametrizata, adaptata si pe urma calibrata?

Intentionez sa cumpar camera din dezmembrari.

2. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Ia legătura cu Sabin Dumitru.Cauta aici pe aria "Ailte moficari" despre multe alte modificări!

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare