1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Retrofit Cruise Control + Volan Multifunctional

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de mihaib12, 12 Feb 2020.

1. mihaib12 1st Gear Member

Salut, imi pare rau daca nu postez unde trebuie. As vrea sa montez pe a mea Skoda Octavia 2 din 11.2007 pilot automat si un volan multifunctional (cel in 4 spite, de O2 pre-fl) si vreau sa stiu ce mi-ar trebui pentru a nu avea probleme de compatibilitate.
    Calculatorul de coloana 1K0-953-549-CF este ok?

2. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Iti trebuie un calc de coloana CH, CF stie doar de volanul de pe O2FL.

3. Gio gio

Gio gio 1st Gear Member

Salut, am o Skoda Octavia 2 vrs fl cutie manuala 2011. Am de gand sa-i inlocuiesc volanul cu modelul cu comenzi volan de vrs, dar are si padele. Intrebarea mea este daca se poate face acest lucru si ce mai trebuie inlocuit(in afara de volan)? Padelele ma incurca cu ceva(erori in bord sau alte chesti)? Stiu ca trebuie inlocuita spira si comenzile de coloana. Mai trebuie si altceva inlocuit? Daca ma puteti ajutati si cu ceva coduri de piese, va sunt recunoascator! Multumesc!

4. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Posteaza codul calc tau de coloana si apoi iti spunem ce ai nevoie.

5. Ciprianc 1st Gear Member

Locație:
    Bârlad
    Salut, am Octavia 2, 2008, 1.9 tdi, bxe și vreau să-i montez pilot automat. Pe lângă volan-comenzi, calc coloana, spira volan și manete( preferabil de la aceeași mașină) mai trebuie cumva codat ceva pt a funcționa totul? Daca ajuta voi posta și seria . Mulțumesc anticipat

6. Gio gio

Gio gio 1st Gear Member

Multumesc frumos. Am rezolvat. Am luat codurile de la o masina fl care avea comenzi volan. Mi-a trebuit calculatorul de coloana, manetele si cablu airbag. O zi buna!

7. Cobalt 1st Gear Member

Salut, imi puteti spune va rog daca pot monta pe o skoda superb 1, motor 1.9 avf, volanul din imaginile atasate, si maneta de cc aferenta? Multumesc

8. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    SAlut, da

9. Cobalt 1st Gear Member

Mersi Al bundy, te mai rog ceva, imi poti spune unde trebuie sa conectez cele trei fire de la mufa ce vine in maneta de activare cc, am doua negru/alb si unul rosu/alb, pini 4 si 7 negru/alb pin 6 rosu, ms

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare