1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Respins la Rar

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de Andreea111111, 7 Oct 2025.

1. Andreea111111 1st Gear Member

Am fost la rar si am fost respinsa datorită noxelor imi puteți da niște păreri, am o skoda octavia 2 2010
    Carburant benzina
    HC 108 ppm
    CO 0,29%
    CO2 14.00%
    O2 1.00%
    CO corr 0,30 % vol
    Lambda 1.035
    NO -- ppm
    Tem.ulei 19°C
    RPM 670 rpm
    Specific ca am fost la un service nici o eroare in bord nici pe testar pe țeava de la eșapament iese un fum alb și condens , nu pierde antigel pe nicaieri , nu mananca ulei dar nimeni nu i gaseste problema

2. TudorM 1st Gear Member

Buna ziua,
    Seamănă cu o problema pe care am avut-o în trecut la un Hyundai.
    Informație eronată data de senzorul MAP, care duce la un consum mai mare de combustibil și la noxe crescute.
    Incercati o verificare a Long Term Fuel Trims si Short Term Fuel Trims (folosind un tester care le poate citi - eu am folosit un BlueDriver). La valori LTFT sub 25%, nu apare nicio eroare de tip check engine, deci nimic pe tester și reprezentantele vor spune că totul e ok.
    Daca este acest senzor de vina, puteți vedea după valorile date de LTFT și STFT (in general peste +/- 10 - 12% ...la mine a fost LTFT de + 17%) apoi, daca este cazul, curățare sau înlocuire de senzor MAP.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare