1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

relanti sacadat

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de juganaru, 20 Aug 2020.

1. juganaru 1st Gear Member

Salut. Detin o Fabia 2 1.6 tdci 105 cp, ieri dupa un drum mai lung pe autostrada, cand am ajuns acasa si dupa ce am parcat-o, am zis sa o mai las la relanti vreo cinci min sa se raceasca un pic uleiul, dupa ce am stins farurile, motorul parca se ineca, nu mai avea relantiul normal, oscila intre 700-800 rotatii, aprindeam farurile statea relantiul la 850rpm, stingeam farurile, iarasi oscila. Ati mai auzit pe cineva sa aiba aceasi problema? La drum , s-a comportat normal.

2. adi 13

adi 13 1st Gear Member

Locație:
    oradea
    La mine chestia asra o face cand vrea sa isi faca regenerarea, dar nu are o conditie indeplinita ,adica temp turbo peste ...grade,rezervor cel putin jumate,apa 90 grade.sincer eu ii dadeam drumu la clima , pana m-am prins care este faza. Acum stiu, regenerarea o face cand motorul este cald dar turometrul este 1000,1100. Atunci ar fi bine sa mergi cu ea vreo 20km, sau stai in parcare pana isi revine turatia, vreo 25 min.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare