1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Protecții retractabile portiere Skoda Kodiaq

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de soco, 16 Sep 2020.

 1. soco

  soco 1st Gear Member

  Înscris:
  8 Ian 2014
  Mesaje:
  2
  Locație:
  Ploiesti
  Salutare,

  Am și eu o intrebare pentru posesorii de Kodiaq: A avut cineva probleme cu protecțiile retractabile pentru portiere și dacă da cum a-ți rezolvat problema?
   
 2. Claudiu Onisoru 2nd Gear Member

  Înscris:
  24 Ian 2018
  Mesaje:
  32
  Salutare! Ce fel de probleme? Eu am avut o problemă cu protectia retractabilă de la portiera stânga față. Nu a fost bine reglată şi atingea uşa. S-a reglat în service
   
 3. mihai05

  mihai05 3rd Gear Member

  Înscris:
  22 Aug 2012
  Mesaje:
  87
  La mine când am închis usa a sărit pur si simplu (protectia respectivă nu sa retres la închiderea usi) m-am speriat ca sa rupt ,am contactat servisul si ma programat in aceiasi zi,am fost la ei au constatat ca a sărit din clips ,lau montat la loc si a reglat putin din chestia din spatele usi .acum e totul ok
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare