1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme stergatoare

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de anghel sorin, 25 Apr 2018.

 1. anghel sorin 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Dec 2017
  Mesaje:
  2
  am probleme cu stergatorul nu functioneaza tot timpul cand actionez maneta stergatorului luneta care ar fi cauza
   
 2. Valentin Doncea 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Ian 2019
  Mesaje:
  1
  Nu functioneaza stergatoarele fata.Am verificat siguranta,motor totul este ok in afara de faptul că nu ajunge tensiune la motorasul de la stergatoarele din fata.
   
  Leonte Ionela și Stanciu Iulian apreciază asta.
 3. Byskko 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Noi 2016
  Mesaje:
  2
  Buna ziua! Am o skoda fabia model 2008 si nu mai functioneaza stergatoarele fata...am mers la service si nu reușesc sa-mi spuna exact problema...maneta nu e defecta...motorasul nu...au fost verificate toate sigurantele...Uf ce sa fie?
   
 4. Alex B 1st Gear Member

  Înscris:
  22 Noi 2017
  Mesaje:
  1
  Buna ziua! Din pacate ma confrunt cu aceeasi problema. Stergatorul spate functioneaza doar cand vrea el. Daca a reusit cineva sa rezolve problema aceasta sa lase un mesaj va rog :)
   
 5. Byskko 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Noi 2016
  Mesaje:
  2
  Eu am rezovat problama...a fost greu sa gasesc pe cineva cu adevarat priceput.Cu toate ca toata lumea,toti cei "priceputi spus " direct la acel panou cu sigurante mergeau si se uitau...spuneau ca totul e in regula...
  dar nici de cum nu functionau stergatoarele...Si defapt de acolo de la sigurante era problema. Am cumparat SIGURANTE TARATE DE LA TESLA...uitati-va pe fiecare siguranta sa aiba acele numere cu alb scris(10,15,5.....)cele care au scrisul transparent pe siguranta nu sunt bune.La mine asta sa dovedit a fi proboema.Cum am schimbat acele sigurante stergatoarele au inceput sa functioneze.Cautati pe la dezmembrari acel panou cu sigurante si luati sigurantele originale,sigurante tarate nu chinezarii.
   
 6. Stanciu Iulian 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Noi 2019
  Mesaje:
  2
  Bună seara, cum ați rezolvat problema!? Mulțumesc?!
   
 7. asclod 1st Gear Member

  Înscris:
  29 Oct 2019
  Mesaje:
  2
  salutare!
  Am o skoda fabia 1.2 TDI din 2012 am o problema legata de motorasul stregator luneta. Dimineata la pornirea motorului, porneste singur stergatorul luneta desi este pe pozitia 0. Mentionez ca asta vara facea acest lucru la fiecare pornire a motorului .Am cautat un electrician mi-a facut cateva masuratori si a zis ca bateria e pe duca si ca nu inmagazineaza curent. Am schimbat bateria si intradevar nu mai pornea stergatorul. caz rezolvat. Numai ca dupa ce a dar frigul a inceput dinou sa porneasca stergatorul luneta, de regula cand pornesc motorul la prima cheie, ca dupa ce merg cu ea si opresc si repornesc nu mai porneste sau rareori porneste. O fi curentul prea mic din baterie? mentionez ca am o baterie varta 60 Am cu 540 v la pornire
   
 8. Universalis

  Universalis Bronze Member

  Înscris:
  21 Oct 2016
  Mesaje:
  269
  Vezi sa nu fie contactele din maneta stergatoare sau firele din burduful de la luneta intrerupte.
   
 9. Stanciu Iulian 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Noi 2019
  Mesaje:
  2
  Bună ziua, bănuiesc ca de la temporizator nu dădea voie sa își facă cursa, am schimbat siguranța dar în caz ca ceva nu lasă să își facă cursa rămân blocate pentru siguranță sistemului!
   

Distribuie pagina asta