1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme pornire

Discuție în 'Skoda Roomster' creată de n_adrian, 29 Sep 2019.

 1. n_adrian 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Iul 2018
  Mesaje:
  8
  Salut,colegi...poatez si eu o problema la roomster-ul meu 1.4 16v.Dupa cateva ore de stationare(nu conteaza daca e cald sau frig) dau la cheie si dupa cateva ture de-abia porneste motorul si merge balbait,gatuit,iar daca apas acceleratia nu se tureaza,da rateuri si se opreste.Dupa 3-4-5 porniri de genul asta incepe sa functioneze normal si fara probleme pana la urmatoarea oprire de cateva ore.Daca opresc ptr un timp mai scurt,porneste fara probleme.Pe tester nu are nici o eroare.Imi puteti da,va rog, o idee de unde sa incep verificarile?Ma gandesc ca ar putea fi pompa de benzina dar mi-ar prinde bine cateva idei din experientele voastre.Va multumesc
   

Distribuie pagina asta