1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme pornire Rapid 1.2 TSI

Discuție în 'Skoda Rapid' creată de Cr1st1ano219, 16 Mar 2024.

 1. Cr1st1ano219 1st Gear Member

  Înscris:
  16 Mar 2024
  Mesaje:
  1
  Va salut,

  Vin si eu cu o problema destul de ciudata si poate s a mai lovit cineva de ea si ma poate ajuta! Masina nu mai porneste tot timpul , invarte motorul dar nu porneste;am verificat aprinderea,are presiune combustibil si pe inalte si pe joase si nu presinta nici un defect la diagnoza, totul e in parametrii.
  Problema mai urata este ca a inceput sa se opreasca motorul si in mers si sa nu porneasca decat dupa ceva timp. Iar cand porneste merge perfect ca si cum nu ar fi avut nici o problema!Precizez ca am schimbat pompa de benzina si calculatorul de pe pompa si clapeta de acceleratie. Iar mai departe nu mai stiu nici cei din service ce sa schimbe!

  Multumesc anticipat!
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare