1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme pompa benzina

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Ilie Marius, 18 Iun 2020.

 1. Ilie Marius 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Iun 2020
  Mesaje:
  2
  Salutare dragi prieteni! Sunt nou pe aici, dar am si eu o problema care a depășit toți mecanicii din zona unde locuiesc. Detin o Skoda Fabia 1.4- 16 v 74 kw 101cp hatchback din 2001 de care nu prea vreau să mă despart. Nu gasesc pe nimeni să.mi spună de ce fara a fi pornită și fără cheie în contact porneste pompa de benzină singura. Mentionez ca intai se aude un tarait sub bord iar apoi pleaca pompa. Am schimbat contactul partea electrică, și am verificat firele care trec prin burdufurile de la usi.
   
  Ultima editare de un moderator: 18 Iun 2020
 2. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.184
 3. Ilie Marius 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Iun 2020
  Mesaje:
  2
  Swiciu merge, pompa se amorseaza cand deschid usa si cand pun contactul, dar cand masina este oprită fără contact pus de vreo 2 saptamani se aude un tarait in bord și începe să plece pompa de benzina si merge în continuare până în momentul în care îi iau vorba la baterie.
   
 4. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.184
  Posibil releul alocat pompei, cu probleme.
   

Distribuie pagina asta