1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme Motor Skoda octavia 1.6 TDI

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de mocanu_bogdan84, 29 Noi 2013.

 1. Gutuie 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Oct 2020
  Mesaje:
  2
  Am achizitionat masina fix acum un an, august 2019, inca mai este in garantie pana in noiembrie acum :)
  Zgomotul este un fashait, ca si cum atinge ceva si se aude la virarea la stanga, indiferent de viteza sau unghi de bracare. Vezi ca este un post fix la inceputul forumului "Zgomot la stanga" sau asa ceva, sunt zeci de oameni care descriu asta. Aparent este un tampon al cutiei de viteze, o problema de fabrica a masinii.
  Eu sunt masochist, ma tot duc la service-uri autorizate si le zic de problema. Ei o "testeaza" si imi spun ca "totul e ok boss".
  Cel mai probabil dupa ce iese din garantie brusc vor descoperi problema si o sa ma incalte cu vreo factura din-aia de vomit carabusi.
   
 2. Ioo 1st Gear Member

  Înscris:
  21 Oct 2020
  Mesaje:
  4
  Salutare
  Am o sk octavia 1,6 tdi, an 2018, 58.000, în garanție
  De 8 zile sta în service și nu știe ce sa I faca, s a oprit în trafic , nu s a mai alimentat, nu a dat nici o eroare, înainte de defecțiune si nici acum când scoate orice ,cablu , mufa nuapare nimic pe tester.
  Ce părere aveți
  Cat se poate tine legal o masina în service, aflata în garanție?
  Multumesc
   
 3. Bogosian01 1st Gear Member

  Înscris:
  20 Noi 2020
  Mesaje:
  1
  La fel si eu,am aceiasi problema,se tureaza normal dar nu dezvolta putere dupa ce se incalzeste si nu are stocata nicio eroare,de 6luni ma chinui sa aflu care este cauza ptr lipsa de putere(cam 20-30% are pierdere de putere)
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare